Murat Sancak sorusunun ardından TRT yayın kesti!

Murat Sancak'ın coronavirüs testleriyle olan videosu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya soruldu. Bakan Koca ise tepkiye neden olan görüntülerle ilgili eleştirilerini sürdürürken yayının kesildiği iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Murat Sancak sorusunun ardından TRT yayın kesti!

Sağlık Bakanı Fatrettin Koca dün bir basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında bir gazeteci Bakan Koca'ya "Murat Sancak coronavirüs tespit kitlerini nasıl temin etti? Bu kitlerin şahısların eline geçerek gülüşmelerle kullanılmasını nasıl yorumluyorsunuz?" diye sordu.

Bu sözlerin ardından Bakan Koca'nın cevabı "Şahısların veya özel kuruluşun kendi başına dışarıdan veya içeriden kit alarak numuneleri test ediyor olması asla kabul ettiğimiz bir durum değil. Herhangi bir kişinin kendi başına bizden izinsiz bizim uygun görmediğimiz kitlerle çalışabilir olmasının doğru olmadığını bunun için de yapılması gereken neyse yapılır diye söylüyorum  şeklinde oldu.

TRT'nin Bakan Koca'nın bu eleştirileri yaptığı sırada yayını kestiği iddia edildi.

Hükümete yakınlığıyla bilinen Ethem Sancak'ın yeğeni Murat Sancak'ın test kitleri ile çekilen videosu sosyal medyada büyük tepki çekmişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin