Murat Sancak, Galatasaray'dan transfer etmek istediği iki ismi açıkladı

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Galatasaray'dan Taylan Antalyalı ve Yunus Akgün'ü transfer etmek istediklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Murat Sancak, Galatasaray'dan transfer etmek istediği iki ismi açıkladı

Geçtiğimiz sezonu dördüncü sırada bitirerek UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne katılma hakkı kazanan Adana Demirspor'da transfer hareketliliği yaşanıyor.

Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Luis Nani'yi kadrosuna katarak ses getiren bir transfere imza atan Adana Demirspor, bonservisi elinde olan Dorukhan Toköz'le de sözleşme imzaladı. Transfer çalışmalarını ara vermeden yürüten Adana Demirspor'da Başkan Murat Sancak, Galatasaraylı iki isimle de ilgilendiklerini itiraf etti.

Dorukhan Toköz transferinden önce listelerinde Taylan Antalyalı'nın olduğunu söyleyen Murat Sancak, ''Dorukhan Toköz, gündemimizde olan bir oyuncu değildi. Taylan Antalyalı aklımıza gelmişti. Onunla görüşmüştük ama sonra Dorukhan çıktı, fazla sürmeden anlaştık. Taylan Antalyalı'da bonservis olayı vardı. Bonservisi elinde olduğu için Dorukhan'ı tercih ettik'' dedi.

"YUNUS'U DA ALABİLİRİZ"

Yunus Akgün hakkında da konuşan Murat Sancak, "Eğer Galatasaray, Yunus Akgün'ü düşünmüyorsa düşünebiliriz ama şu anda o bölgede ihtiyacımız yok" şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin