Murat Övüç'ten mezarlık reklamı tepkilerine cevap

Babasının mezarını ziyaret eden ve o anları sosyal medyadan paylaşarak "Bakın benim babamın mezarı siyah granit yapıldı" yazan sosyal medya fenomeni Murat Övüç, tepkilere cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
Murat Övüç'ten mezarlık reklamı tepkilerine cevap

Yapımcılığını Bilal Özbilge’nin üstlendiği Bircan Bali ve Seren Serengil’in sunumuyla ekranlara gelen Söylemezsem Olmaz'a mezarlık videosuyla tepki çeken Murat Övüç konuk oldu.

Sosyal medya hesabından paylaştığı videolarla kısa sürede geniş bir takipçi kitlesine ulaşan Murat Övüç'ün babasının mezarı başında granit mezar taşı reklamı yapması sosyal medya kullanıcıları tarafından tepkiyle karşılandı.

"Bakın benim babamın mezarı siyah granit yapıldı"

"En son hayatını kaybeden ünlü modacı Nur Yerlitaş'ın mezarında ağlarken videosunu çektiren ve Yerlitaş'ı instagram'da da etiketleyerek "reklam yapıyor" şeklinde tepkilerin hedefi olan Övüç, babasının mezarı başında "Bayram yaklaşıyor. Kabristanlara ziyarete geleceğiz. Onları da güzelleştirmemiz lazım. Bakın benim babamın mezarı siyah granit yapıldı" dedi. Mezar taşını yaptırdığı firmanın reklamını yaptı.

Murat Övüç paylaşımının devamında, "Unutulmuş anneleri, babaları ve yakınları olanlar… Unutmayın güzellikler lazım. Onları da güzelleştirmemiz lazım. Mehmet Bey bu konuda çok iyi" ifadeleriyle mezar taşını yaptırdığı firmayı paylaşımına etiketleyerek reklamını yaptı iddialarına ‘’Söylemezsem Olmaz’’ canlı yayınına bağlanarak açıklık getirdi. Firmaya ödemesini yaptığını söyleyen Murat Övüç reklam iddialarını yalanladı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin