Murat Dalkılıç, eski eşi Merve Boluğur ile ilgili sosyal medyada yer alan eleştirel yorumlara, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki göstermişti! Merve Boluğur'un eski eşine öfkesi dinmiyor: Yanındaki kadına saygın olsun

Oyunculuğu bırakıp şarkıcılığa başlayan Merve Boluğur, eski eşi Murat Dalkılıç’a hangi sözlerle ateş püskürdü? Murat Dalkılıç, eski eşi Merve Boluğur ile ilgili sosyal medyada yer alan eleştirel yorumlara, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki göstermiş ve eski eşine destek vermişti. Dalkılıç'ın bu çıkışına Merve Boluğur çok sert tepki göstermişti.

Google Haberlere Abone ol
Murat Dalkılıç, eski eşi Merve Boluğur ile ilgili sosyal medyada yer alan eleştirel yorumlara, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki göstermişti! Merve Boluğur'un eski eşine öfkesi dinmiyor: Yanındaki kadına saygın olsun

Oyunculuğu bırakıp şarkıcılığa başlayan Merve Boluğur, son dönemde müzisyen Mert Aydın’la yaşadığı ilişkiyle adından söz ettiriyor. İkilinin Bodrum’daki romantik tatili çok konuşulmuştu.

İki sevgili geçen hafta İstanbul’a döndü. Bu sırada Merve Boluğur’un eski eşi Murat Dalkılıç’ın yıllar sonra yaptığı açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Dalkılıç, Boluğur’un psikolojisiyle ilgili sosyal medyada yorum yapanlara ve bu durumdan kendisini sorumlu tutanlara tepki göstererek “Hangi hakla delirdi yazıyorsunuz, bu işe bir an evvel son vermenizi tüm kalbimle diliyorum” dedi. Merve Boluğur ertesi gün yeni sevgilisi Mert Aydın’la Zincirlikuyu’da bir AVM’de kameralara takıldı. Boluğur’un yüzünden düşen bin parçaydı. Muhabirlerin eski eşi Murat Dalkılıç’la ilgili sorusunu duyunca ise küplere bindi.

Merve Boluğur’un sevgilisi Mert Aydın ise bu gergin günün ardından şu açıklamayı yaptı:

“Öncelikle Merve'nin yalnız olmadığını, benim onun her koşulda yanında olduğumu herkesin bilmesini istiyorum. Biz Merve ile ilişkimize gölge düşürecek bir olayın içinde olmadan mutluluğumuzu devam ettiriyoruz. Bir genç kadın hakkında yorumlar yapılırken herkesin empati kurarak çok dikkatli olmasını rica ediyorum."

Sevgilisi Mert Aydın’ın açıklamasını kendisi de paylaşan Merve Boluğur, oyuncu Sitare Akbaş’la aşk yaşayan eski eşi Murat Dalkılıç’a ateş püskürdü ve “Yanındaki kadına saygın olsun” diyerek şu yazılı mesajı yayınladı:

“Geçmişimle ilgili hiç konuşmadım çünkü benim için bitmiştir. Susmamın nedeni de saygımdandı hep. Fakat kimse de beni defalarca ağzına sakız etmeyecek. Topluca son kez yazıyorum. Bir daha bana böyle gelmeyin. Ne magazin ne ex. Son kez söylüyorum; benim bir duruşum, imajım var. Kalkıp kokuşmuş bitmiş gitmiş şeyin primini yapmak ne ya? Yanındaki kadına saygın olsun. Bir de Merve açıklasın falan... Kaçıncı show koçum. Artık hakkımı savunacağım. Kimse beni değişik ithamlarla yargılayamaz. Lütfen erkekcikler uzak durun benden. Ne kimseye laf attım bugüne kadar ne de birine yaslandım. Siz de benden uzak duracaksınız ama bu böyle biline. Cahil kesimin psikolojik baskılarından da sıkıldım. İşsiz misiniz bu kadar psikolog kesildiniz sığ kafalarınızla, uzayın abi. Ben Merve'yim sadece. Benim de hayatıma saygı duyulacak."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin