Murat Ceylan acı haberi verdi, Survivor konseyinde gözyaşları sel oldu!

TV8'de yayınlanan 'Survivor All Star 2022', 7 Mart Pazartesi akşamı 41'inci bölümüyle ekranlara geldi. Dokunulmazlık oyunu heyecanı sonrası ada konseyinde duygusal anlar yaşandı. Acun Medya Genel İdari Koordinatörü Alpay Kazan'ın hayatını kaybetmesi nedeniyle, Acun Ilıcalı çekimlere katılmadı ve cenaze için İstanbul'a döndü. Konseyi sunan Murat Ceylan'ın ve haberi alan yarışmacıların gözyaşları son bölüme damga vurdu.

Google Haberlere Abone ol
Murat Ceylan acı haberi verdi, Survivor konseyinde gözyaşları sel oldu!

'Survivor All Star', 7 Mart akşamı 41'inci bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Ünlüler ve gönüllüler, dokunulmazlık için karşı karşıya geldi. Sağanak yağmurun altında mücadele elen iki takımın yarışmacıları da zor anlar yaşadı.

Kadınlarda kazanan taraf ünlüler olurken erkeklerde gönüllüler kazandı. Ardından yapılan en iyiler mücadelesini 3-0 skorla ünlüler kazandı. Böylelikle dokunulmazlığın sahibi oldu. Berkan ve Anıl'ın dokunulmaz olduğu gecede performans birincileri de Evrim Keklik ve Hikmet Tuğsuz oldu.

Murat Ceylan acı haberi verdi, Survivor konseyinde gözyaşları sel oldu! - Resim : 2

ACI HABERİ YARIŞMACILARA VERDİ

Öte yandan bir süredir kanser tedavisi gören Acun Medya Genel İdari Koordinatörü Alpay Kazan, geçtiğimiz gün hayatını kaybetti. Acun Ilıcalı'nın yakın dostu olan Kazan, dün Üsküdar Şakirin Camii'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Acı haberi alan Acun Ilıcalı da Dominik'ten İstanbul'a dönerek cenazeye katıldı. Bu nedenle dün akşam gerçekleşen ada konseyini Murat Ceylan sundu.

Murat Ceylan acı haberi verdi, Survivor konseyinde gözyaşları sel oldu! - Resim : 3

CEYLAN'IN ACISI YÜZÜNE YANSIDI

Alpay Kazan'ın vefatı tüm ekibi yasa boğdu. Stüdyoya gelen Ceylan yaşadığı üzüntü nedeniyle ayakta durmakta zorluk çekti. Ceylan acı haberi yarışmacılara duyururken gözyaşlarına boğuldu.

Ceylan, "Ekibimizden, ailemizden çok değerli biri, canımız parçamız bizden koptu. Bir süredir boğuştuğu amansız hastalığa maalesef Alpay ağabeyimiz yenik düştü. Bugün ben de sunamıyorum, ne diyeceğimi bilemiyorum. Ayakta durmakta güçlük çekiyorum, kelimeleri seçemiyorum. Alpay ağabey şahsım adıma çocukluğumdan beri tanıdığım, bana ağabeylik yapan biriydi. Sizler de yakından tanıyordunuz çoğunuzun anıları vardı" dedi.

Murat Ceylan acı haberi verdi, Survivor konseyinde gözyaşları sel oldu! - Resim : 4

YARIŞMACILAR GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Murat'ın ardından konuşan ve Alpay Kazan'ı çok sevdiğini söyleyen birkaç ay önce annesini kanser hastalığı sebebiyle toprağa veren Merve Aydın ise "Bu acıyı iyi bilirim. Allah sevenlerine, ailesine sabır versin. Bu hastalıktan nefret ediyorum" ifadelerini kullandı.

OYLAMA KISA TUTULDU

Ceylan ise konseyin çok kısa olacağını belirterek sonuçları toplu açıklayacağını söyledi. Dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımında Berna'ya 6, Yasin'e 7 oy çıktı. Haftanın ilk eleme adayı Yasin Obuz oldu.

Murat Ceylan acı haberi verdi, Survivor konseyinde gözyaşları sel oldu! - Resim : 5

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin