Murat Başoğlu hakkında flaş iddia! Yurt dışına mı kaçtı?

Ensest ilişki skandalında yeni bir gelişme yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Murat Başoğlu hakkında flaş iddia! Yurt dışına mı kaçtı?

Ünlü sunucu Murat Başoğlu'nun öz ağabeyinin öz kızı Burcu Başoğlu Kabadayı ile yaşadığı ensest ilişkinin ortaya çıkması, gündeme bomba gibi düşmüştü. Skandalda yeni bir gelişme yaşandı.



Bodrum açıklarında sürat teknesine bir kadınla öpüşürken görüntülendikten sonra öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı ile ilişki yaşadığı ortaya çıkan sunucu Murat Başoğlu'nun, çareyi yurt dışına gitmekte bulduğu belirtildi.



Yasak aşk skandalının gündeme geldiği ilk günden beri Bodrum’daki evinden ayrılmayan Murat Başoğlu, eşi Hande Bermek ve çocuğuyla birlikte yaşamaya devam ediyordu. Ancak her gün yeni bir haberle manşetlerde yer almasının ardından büyük baskı altına girdi.



Savcılıktan soruşturma



Son olarak Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı, 49 yaşındaki sunucu hakkında soruşturma başlatmıştı. Başsavcılık, "Geçtiğimiz günlerde Bodrum'da bir teknede görüntülenen ve toplumsal değer yargılarına aykırı olan olaya ilişkin olarak; yazılı ve görsel basında yer bulan haber içerikleri ihbar kabul edilerek, habere konu kişiler hakkında hayâsızca hareketler suçu bakımından inceleme yapılmak üzere Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığınca resen soruşturma başlatılmıştır" açıklamasını yapmıştı.



'Gereken açıklamayı avukatım yapacak'



Sözcü Gazetesi'nin haberine göre; Bu gelişmenin ardından Murat Başoğlu, Türkiye’yi terk etti. Yunanistan’a giden Başoğlu, konuya yönelik soruları yanıtsız bıraktı. Ünlü sunucu, “Kaçtığınız doğru mu? Yunanistan’da bulunduğunuz bilgisine ulaştık”, diyen muhabire, "Gereken açıklamayı avukatım yapacak", demekle yetindi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin