Multiplayer Chapter V festivali Vodafone Park’ta gerçekleşti

5 binden fazla eSpor ve oyun tutkunu, Multiplayer 'Chapter V' ile Vodafone Park’ta buluştu.

Google Haberlere Abone ol
Multiplayer Chapter V festivali Vodafone Park’ta gerçekleşti

Son yılların en yükselen trend’lerinden eSpor ve oyun dünyası için stadyumda gerçekleşen ilk festival olan Chapter serisinin 5’incisi Multiplayer ve Beşiktaş JK iş birliği ve Samsung ile Monster Energy’nin katkılarıyla Vodafone Park’ta gerçekleşti.



Final maçlarını Vodafone Park tribünlerinden izlemek ve oyun ünlüleri ile tanışmak için sabırsızlanan genç tutkunlar sabahın erken saatlerinden itibaren uzun kuyruklar oluşturdu.



Chapter V, Samsung Ligi Finalleri, Sennheiser CS:GO Türkiye Şampiyonası Finalleri, Point Blank 2. Sezon Büyük Finali ve Battle Ground Arena’ya sahne olurken, oyun tutkunları Orkun Işıtmak gibi en çok takip edilen isimleriyle bir araya gelme fırsatı yakaladı. “Chapter V” oyun severlerin yakından takipçisi olduğu “Twitch” üzerinden de canlı olarak yayınlandı.



SAMSUNG FIFA LİGİ’NİN KAZANANI SERGEN YALÇIN BATUHAN



Türkiye’de en çok ilgi gören oyunlardan biri olan Sennheiser CS:GO (Counter-strike) Türkiye Şampiyonası’nın final maçının gerçekleşeceği festivalde oyun tutkunları takipçisi olduğu Ahmet “Jahrein” Sonuç” Tuna “Pintipanda” Aksen, Ferit “wtcnn” Karakaya, Enis Kirazoğlu başta olmak üzere bir çok oyun fenomenleriyle tanışma fırsatı elde etti.



Chapter V, bu yıl ayrıca ilki düzenlenen Samsung Ligi’nin final maçlarına da ev sahipliği yaptı. Samsung ve Multiplayer’ın özel iş birliği ile hayata geçen Lig kapsamında 9 Nisan’dan bu yana 45’ten fazla maç yapıldı. 10 profesyonel eSpor oyuncusunun bir takımı temsil ederek kıyasıya mücadele verdiği turnuvada, final maçını Space Soldier takımından Emre Kayır’a karşı oynayan Supermassive takımından Batuhan Sergen Yalçın şampiyon oldu. Batuhan kupasını Samsung Electronics Türkiye Profesyonel Görüntüleme Sistemleri Ürün Müdürü Arno Gesar’ın elinden aldı.



E-SPOR DUAYENLERİ CHAPTER V’DE BULUŞTU



Multiplayer kurucu ortağı ve ekran yüzü Merthan Yalçın festivalin eSpor ve oyun dünyası açısından önemini şu şekilde açıklıyor: ”Dünyada dev bir sektör haline gelen eSpor ve dijital oyun dünyasının Türkiye’de de büyük bir potansiyeli var. Biz de Multiplayer olarak tüm oyun duayenlerinin katılımı ile bu mecrayı takip eden herkesi bir araya getiriyoruz. Amacımız tüm katılımcılara farklı teknolojik deneyimler yaşatmak.”



Multiplayer iş birliğiyle eSpor dünyasında yeni bir oluşuma imza atmaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını dile getiren Samsung Electronics Türkiye Profesyonel Görüntüleme Sistemleri Ürün Müdürü Arno Gesar, “Samsung olarak geliştirdiğimiz ürünlerle her alanda inovasyondaki gücümüzü yansıtıyoruz. Quantum Dot teknolojisine sahip Curved monitörlerimizin sunduğu görüntü kalitesi ve daha geniş görüş açısı sağlamasıyla da dijital oyun tutkunlarının hayatında önemli bir fark yarattığımıza inanıyoruz. Bunun gibi yenilikçi çözümlerimizi Chapter V festivalinde oyuncuların kullanımına sunmaktan mutluluk duyduk” dedi.



Multiplayer Hakkında



Türkiye’nin en büyük oyun medya kurumularından biri olan Multiplayer; eSpor ve oyun dünyasının yakından takip ettiği farklı içeriklerde hizmet veren tamamen teknoloji ve oyun dünyasını hedefleyen bir platform. Türkiye’de kendi platformu dışında NTV Spor, Dream TV, CNN Türk gibi yayınlarda programlarıyla eSpor ve online oyun dünyasının Türkiye’de yükselişine ön ayak olmuştur. Takipçisi en yüksek oyunlardan iki eSpor oyunu CS:GO ve Hearthstone Türkiye şampiyonalarının organizasyonunu, prodüksiyonunu ve canlı yayınlarına sahiplenen Multiplayer oyun dünyası ünlülerinin ve oyuncularının menajerlik ve iletişim çözümlerini üstlenmiştir. Multiplayer marka işbirlikleri, içerik yönetimi ile oyun severleri bir araya getiren geleneksel buluşmalara ve kendi organizasyonu olan Chapter serilerine devam etmektedir.



Multiplayer Chapter V festivali Vodafone Park’ta gerçekleşti


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin