Müjgan Ferhan Şensoy anne oluyor

Hamile olduğu haberini sosyal medya hesabından paylaşan Müjgan Ferhan Şensoy, önceki gün Cihangir'de görüntülendi. Şensoy, doğumu Türkiye'de yapmak istediğini anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Müjgan Ferhan Şensoy anne oluyor

Birkaç gün sonra bebeğinin cinsiyetini öğreneceğini söyleyen Ferhan Şensoy, doğumu Türkiye'de yapmak istediğini anlattı.

Rahat bir hamilelik geçirdiğini ve iştahının yerinde olduğunu belirten Şensoy, "Çok heyecanlıyız tabii bu durumu bir süredir biliyoruz, yakın arkadaşlarımız ve ailelerimizle paylaşmıştık. Sosyal medyada açıklamak için biraz zaman geçmesini bekledik. İlk aylar sık kontrollerin olduğu dönemler şükür bir zorluğunu görmedim. İştahım yerinde, bir aşerme durumum olmadı. Kız olsa da erkek olsa da ikisi de bizi çok mutlu edecek birkaç gün sonra cinsiyet belli olacak. Doğumu burada yapmayı düşünüyoruz ailelerimizle bir arada olmayı isteriz" şeklinde konuştu.

'BABAMIN YANINA GİDİP, MÜJDELİ HABERİ VERDİK'

Babası ünlü tiyatrocu Ferhan Şensoy'un uzun yıllar Bodrum'da yaşadığını dile getiren Şensoy, "Babam uzun zamandır Bodrum'da yaşıyor, tiyatro olduğu zaman dönüyor ama Kovit-19 açısından oraya yerleşti. Ayaklarında bir sıkıntısı vardı dolaşımla ilgili ama şu anda iyi. Babam zaten tiyatro olmadığı zaman Bodrum'daki evinde orada olmayı tercih ediyor zaten ikameti orada. Hamile olduğumu öğrendiğimde Bodrum'a yanına gidip müjdeli haberi verdik. O da çok mutlu oldu" dedi.

Müjgan Ferhan Şensoy anne oluyor

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin