Ev kadınlarına müjde geldi: 3 bin lira aylık. Dolar ve euro patladı, İŞKUR yeni işleri duyurdu. Evden yapılacak bu işlerle 3 bin lira maaş alabilirsiniz. İşte İŞKUR'un kadınlara yönelik evden yapılabilecek işleri

Merkez Bankası'nın faiz indirimiyle birlikte dolar ve euro patladı, her şeye zam üstüne zam geldi. Market ürünlerine, akaryakıt fiyatlarına, temel ihtiyaç maddelerine rekor üstüne rekor zamlar geliyor. Çalışanların maaşları da yüksek enflasyon karşısında eridi. İşte böyle bir ortamda İŞKUR'un çok önemli bir hizmeti devreye girdi. Çalışmayan annelere, ev kadınlarına müjde geldi. İŞKUR, ev hanımlarına iş imkanı vererek ayda 3 bin liraya kadar para kazanma imkanı sunuyor. İşte o işler.

Google Haberlere Abone ol
Ev kadınlarına müjde geldi: 3 bin lira aylık. Dolar ve euro patladı, İŞKUR yeni işleri duyurdu. Evden yapılacak bu işlerle 3 bin lira maaş alabilirsiniz. İşte İŞKUR'un kadınlara yönelik evden yapılabilecek işleri

İŞKUR, nüfusun iş istihdamında başrol olmakla beraber pek çok kişiye iş imkânı sunuyor.

İŞKUR, ev hanımlarına iş fırsatı veriyor. Evin günlük işlerini hallederken para kazanmak isteyen ev hanımları ev ortamında rahatlıkla para kazanabilecekler.

İŞKUR evde paketleme işi ile beraber pek çok ev hanımına ve evde çalışmak isteyenlere iş imkânı sağlıyor. Bununla beraber ev ekonomisine katkı sağlamak isteyen kişiler beceri gerektirmeyen evden paketleme işini yapabilecekler.

Ev kadınlarına müjde geldi: 3 bin lira aylık. Dolar ve euro patladı, İŞKUR yeni işleri duyurdu. Evden yapılacak bu işlerle 3 bin lira maaş alabilirsiniz. İşte İŞKUR'un kadınlara yönelik evden yapılabilecek işleri

İŞKUR üzerinden pek çok firma evde paketleme işçisi arıyor. Bu işler, nikah şekeri, tel toka, sabun, kulak çubuğu, mandal, kına paketleme gibi birçok iş olmaktadır. Aynı zamanda poşet katlama çorap katlama iplik kesme gibi birçok işte bulunuyor.

 

Paketleme işi nedir?

Firmalar evde paketleme işçilerine paketledikleri miktar kadar para ödüyor ve bunun için işçi masrafından kaçınıyor. Kişiler evlerine gelen paketlenmemiş ürünleri paketleyerek günlük haftalık ve aylık olarak bir ücret alabiliyorlar. Böylece hem yol masrafı, yemek masrafı gibi birçok masraftan firmalar ve çalışanlar kaçınarak iki taraflıda kazançlı çıkıyor. İŞKUR üzerinden verilen bu işler dışında başka hiçbir firmaya güvenmemelisiniz. Bunun dışında firmalar sizlerden herhangi bir depozito veya kimlik bilgisi istemez. Bu sebeple sizleri kandırarak kimlik bilgilerinizi ve depozito adı altında dolandırmasına izin vermeyin. Evde paketleme işine güvenilir olarak İŞKUR üzerinden başvurabilirsiniz ve İŞKUR dışındaki hiçbir işe güvenmemelisiniz.

Bu işe nasıl başvurulur?

Kişiler evde paketleme işi ilanlarına ulaşmak için İŞKUR sitesinin resmî sitesi üzerinden rahatlıkla başvurabilirler. Paketleme işinde çalışmak isteyen kişiler İŞKUR sitesi üzerinden üye olarak başvurabilirler. Bunun dışında bulunduğunuz şehirdeki İŞKUR şubelerine giderek başvurabilirsiniz.

İŞKUR şubelerinden başvuru yapılabilir

Bunun için başvuru formunu doldurmalı ve doldurulan başvuru formuna doğru bilgileri girmelisiniz. Aksi takdirde firmalar başvurunuzu değerlendirmeye almayabilir. Kişiler cep telefonları numaraları ile kayıt oldukları zaman ve sizlere uygun bir iş çıktığı zaman SMS ile sizler bilgilendirilir. Böylece gelen SMS’ler ile beraber iş başvurularına başvurabilir ve kısa süre içerisinde işe başlayarak para kazanabilirsiniz.

Kazancınız da ortalama olarak 1000 lira ile yapılan işin durumuna göre 1500 lira arasında değişiyor.

 

İŞKUR'un başka hangi fırsatları var?

İŞKUR ek iş fırsatları oldukça çeşitli seçeneklerle dolu. Birçok farklı iş seçeneğini değerlendirerek para kazanma şansı elde edebilirsiniz. Evde davetiye katlama, nikah şekeri paketleme, kına paketleme gibi çok sayıda iş İŞKUR tarafından sağlanmaktadır. Tamamen kendi el becerilerinizi göre bu iş ilanları arasından birini seçebilir ve hemen ek gelir elde etmeye başlayabilirsiniz. İŞKUR'un sağlığı ek iş imkanları şöyledir;

Nikah şekeri, unlu mamuller, kuruyemiş, tuz, triko ürünleri, kuru bakliyat gibi paketleme işleri.

Davetiye, peçete, kağıt mendil, yorgan ve battaniye gibi kaplama işleri.

Davetiye zarflama işleri.

El işlemeleri.

Ütüleme işleri.

EVDE EK İŞ YAPARAK AYLIK NE KADAR KAZANABİLİRSİNİZ?

İŞKUR'un evde ek iş fırsatları sayesinde aylık belli bir gelir elde etmek mümkün. Genellikle el beceriniz ve hızınıza göre kazanacağınız para değişebiliyor. Üstelik evde ek iş fırsatları sayesinde çalışacağınız zamanı da kendiniz belirleme imkanı buluyorsunuz. Gün içinde dilediğiniz kadar çalışarak en az 1000 TL gelir elde etme şansımız bulunuyor. Bu konuda el becerileriniz arttıkça ve daha da hızlandıkça aylık geliriniz 3000 TL'ye kadar çıkarmanız mümkün.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin