Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ni kundaklayan kişi yakalandı!

İstanbul Kadıköy’de bulunan Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ni ateşe veren kişi yakalandı.

Google Haberlere Abone ol
Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ni kundaklayan kişi yakalandı!

Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ni kundaklayan kişi yakalandı. Yakalanan kişi gözaltına alındı.



İstanbul Kadıköy’de bulunan Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ni kundakladığı iddiasıyla bir kişi gözaltına alındı. Şüpheli Mehmet Ali A.'nın servis şoförü olduğu öğrenildi. Mehmet Ali A.'ın Sancaktepe'deki evinde gözaltına alındığı, ifadesinin Terörle Mücadele Şubesi’nde alınacağı öğrenildi.



Kadıköy’deki Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ni 20 Şubat Pazartesi günü saat 01.30 sıralarında kimliği belirsiz bir kişi tarafından kundaklandı. İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri konuyla ilgili yaptığı çalışmalarda güvenlik kameralarından bir kişiyi tespit etti.



TEM ekipleri, bunun üzerine operasyon düzenleyerek 39 yaşındaki Mehmet Ali A.'yı Sancaktepe’deki evinde gözaltına aldı. Mehmet Ali A.'nın Vatan Caddesi’nde bulunan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne getirilerek ifadesinin burada alınacağı öğrenildi.



Şüpheli olarak gözaltına alınan Mehmet Ali A. 20 Şubat'ta sosyal medya hesabından "Allah'ın sopası yok ki gözüne soksun soysuz Müjdat Gezen sanat merkezi gece cayır cayır yanıyordu, Osmanlı'ya dil uzatırsa geberiri giderrrrrr peter olsun" diye mesaj paylaşmış. 



Şüpheli, sanat merkezinin yangından bir sonraki fotoğrafının altına ise "K.... çocuğunun tamamı yansaydı keşke" diye yazmış.



Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ni kundaklayan kişi yakalandı! 



İşte, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nin kundaklanma anı;





İlk ifadesinde itiraf etti



Aligül, TEM ekiplerine verdiği ilk ifadesinde "Müjdat Gezen’in Osmanlı padişahlarından Abdülhamit Han’ın torununa hakaret ettiği için buna tepki olarak yaptım, alkollü olduğum için bunun etkisiyle olayı gerçekleştirdim" dediği öğrenildi.



İşte, kundakçının benzin aldığı anlar;




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin