'Muhteşem Yüzyıl'a sürpriz bir oyuncu katılıyor, ortalık karışıyor!

Star TV'de ekrana gelen diziye bir oyuncu konuk olarak katılıyor.

Google Haberlere Abone ol
'Muhteşem Yüzyıl'a sürpriz bir oyuncu katılıyor, ortalık karışıyor!

Manken ve oyuncu Özge Ulusoy, Star TV'de yayınlanan 'Muhteşem Yüzyıl' dizisine Lehistan Prensesi Anna rolü ile konuk oyuncu olarak katılıyor.



Dizinin 119. Bölüm özeti:



Mustafa, her şeye rağmen babasının hayatını kurtarmak için harekete geçiyor. Süleyman ise suikastin arkasında Mustafa’nın olduğundan şüpheleniyor. Lehistan prensesi Anna, saraya geliyor. Piri Reis, Hürrem'e saldırı düzenlemeye karar veriyor. Saldırıda Hürrem icin değerli biri hayatını kaybediyor. Ölürken verdiği sır, Hürrem' i alt üst ediyor. Mustafa ve Bayezit, devleti birlikte yönetmek için anlaşma yapıyor. Bunu öğrenen Hürrem gözünü Selim' e çeviriyor. Süleyman, tüm ordunun gözü önünde hastalığın pençesine düşüyor.



Çevresindeki herkes Mustafa‘yı tahta yürümesi için ikna etmeye çalışır. Mustafa ise babasını kurtarmak için yola çıkar. Son anda yetişen Mustafa’nın suikastten haberdar olması Süleyman’ı şüpheye düşürür.



Lehistan Prensesi Anna ortalığı karıştırıyor



Lehistan prensesi Anna’nın gelişi, sarayda bir heyecan yaratır. Nurbanu, prensesin Selim’e yakınlığını kıskanır.Ancak prensesin gelişinin başka bir sebebi vardır. Fatma, Elkas’ın dönüşünü sabırsızlıkla beklerken, Elkas Süleyman' ın gözündeki değerini kaybeder.



Hürrem Şehzade Selim’i destekler



Tahta çıkmak isteyen Selim, bunu yalnız başaramayacağının farkındadır. Annesinin desteğini arkasına almak icin uğraşırken, bir yandan Sokollu'ya yanaşır. Hürrem oğlundaki değişimi şaşkınlıkla izlemektedir.



Mustafa kardeş kanı dökmeyeceğine, Bayezıt da abisi tahta çıktığında yanında olacağına dair söz verir. Bu anlaşmayı öğrenen Hürrem, Selim’i desteklemeye karar verir.



Piri Reis, Mustafa’yı tahta geçirmek için Hürrem’i ortadan kaldırmaya karar verir. Hürrem’e yapılan saldırıda herkes için önemli biri yaralanır. Bu kişinin ölümü Hürrem’den saklanan büyük bir sırrı açığa çıkarır. Hastalığı ilerleyen Süleyman ise ordugahta herkesin önünde yere yığılır.



Başrollerinde  Halit Ergenç, Vahide Perçin, Mehmet Günsür, Ozan Güven, Pelin Karahan, Nur Fettahoğlu, Aras Bulut İynemli, Engin Öztürk, Merve Boluğur, Tolga Sarıtaş, Meltem Cumbul, Berrak Tüzünataç, Sarp Akkaya ve Serkan Altunorak'ın yer aldığı dizinin bu bölümü 15 Ocak Çarşamba günü 20.00'de ekrana gelecek.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin