Muhteşem Yüzyıl Kösem'de sezon finali zamanı: Sultan Osman katlediliyor! İşte fragman

Muhteşem Yüzyıl Kösem 30. bölümü ile sezona veda ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Muhteşem Yüzyıl Kösem'de sezon finali zamanı: Sultan Osman katlediliyor! İşte fragman

Yapımını TIMS Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı’nın yaptığı, başrollerini ise Beren Saat, Hülya Avşar, Aslıhan Gürbüz, Mete Horozoğlu, Vildan Atasever, Taner Ölmez, Öykü Karayel, Boran Kuzum, Mustafa Üstündağ, esra dermancıoğlu ve Nadir Sarıbacak’ın paylaştığı Muhteşem yüzyıl Kösem 9 Haziran'da (yarın) sezon finali ile ekranda olacak.





Haberler>Kelebek Magazin>Muhteşem Yüzyıl Kösem 30.bölüm fragmanı sezon finalinde Genç Osman katlediliyor!



Muhteşem Yüzyıl Kösem 30.bölüm fragmanı sezon finalinde Genç Osman katlediliyor!

Muhteşem Yüzyıl Kösem 30. bölümüyle sezon finaline girerek ekranlara bir süre veda edecek. 30. yeni bölümde tarihte bir kara leke olan Genç Osman yeniçeriler tarafından katledilecek. Sultan Mustafa tekrar tahta çıkacak. Ancak intikam yemini eden Kösem'in girişimleriyle yeni bir devir başlayacak. Muhteşem Yüzyıl Kösem sezon finalinin tüm detaylarıyla haberimizde



30.bölümde neler olacak?



Sultan Osman tahttan indirilme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Muhteşem Yüzyıl Kösem'de yeniçeriler sarayı basar, isyan ateşi büyür.. Kösem tahta kendi oğlunu çıkarmak isterken, Halime ise oğlu Mustafa'yı tekrar tahta çıkarmak için çalışmaktadır. Oğlu İskender'i bir kez daha kaybeden Safiye Sultan'ın sonhamlesi ne olacak? Muhteşem Yüzyıl Kösem hakkında tüm detaylar haberimizde..



İskendere suikast düzenleyen Kösem'in için şimdi sırada Sultan Osman ve Halime'nin oğlu Şehzade Mustafa vardır. Şehzade Mehmed'e kıyan Sultan Osman'a yeniçeri düşman olmuştur. Padişahın geleceği tehlikedeyken tahta kimin geçeceği ise merak konusu.



İşte Muhteşem Yüzyıl Kösem'in yeni bölüm fragmanı:



"Muhteşem Yüzyıl Kösem'de sezon finali zamanı! İşte fragman..." Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin