'Muhteşem Yüzyıl Kösem'de hesap vakti! İşte fragman...

Star TV'nin sevilen dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem'in bu akşam ekrana gelen bölümünde sırlar ortaya çıkıyor.

Google Haberlere Abone ol
'Muhteşem Yüzyıl Kösem'de hesap vakti! İşte fragman...

Star Tv’nin ilgiyle izlenen dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem bu akşam 18. bölümü ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizide bu hafta büyük sırlar ortaya çıkıyor. Kösem, Sultan Ahmed’e Handan ile ilgili tüm gerçekleri anlatıyor. İşte detaylar…



İşte Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölüm gelişmeleri!



Dizinin son bölümünde Kösem’e saldıran Handan artık köşeye sıkışmıştır. Kösem onu, yaptıklarını Sultan Ahmed’e anlatmakla tehdit eder. Kösem’in tehditlerini aldırış etmeyen Handan, Derviş ile yeni bir plan yaparak sırlarını bilen herkesi yok etmeye karar veriyor.



Derviş ve Handan’ın planları pürüzsüz bir şekilde ilerlerken, hiç ummadık bir kişinin işe karışması tüm planı alt üst eder. Sultan Ahmed’e Derviş hakkında tüm gerçekler anlatılıyor. Öte yandan Bülbül ise, peşinde olduğu şehzadenin gerçekte İskender olduğunu öğreniyor. Ailesini kavuşma gününü bekleyen İskender ise şok bir sürprizle karşılaşır.



Derviş’in gerçek yüzünü öğrenen Sultan Ahmed, hayal kırıklığını düşüyor. Derviş hakkında büyük bir karar vermesi gerekiyor. Bakalım çok sevdiği can dostu Derviş’in ölüm fermanını mı imzalayacak? Handan’ın verdiği darbe ile yerde kanlar içinde yatan Kösem’i Hümaşah Sultan bulur. Olan biteni Sultan Ahmed’e anlatır.



Kösem’e yapılanlar karşısında şok geçiren Sultan Ahmed ise Kösem’e bunu kimin yaptığını öğrenmek için onun uyanmasını bekler. Kösem uyanır ve olan biteni Sultan Ahmed’e anlatır. Ahmed duydukları karşısında derin bir şüpheye düşer.



Kösem, Handan’a son bir şans vererek, ondan Derviş hakkındaki gerçekleri Ahmed’e anlatmasını ister. Peşine düştükleri kişinin İskender olduğunu öğrenen Bülbül, olan biteni Safiye Sultan’a anlatır. Ailesine kavuşmak için Sadettin Dede’nin yanına giden İskender ise büyük bir sürpriz ile karşılaşır.



Muhteşem Yüzyıl Kösem bu akşam 18.bölümüyle saat 20:00’da Star Tv’de yayınlanacak.



"'Muhteşem Yüzyıl Kösem'de hesap vakti! İşte fragman..." Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin