'Muhteşem Yüzyıl' kapılarını ilk kez açtı!

Star TV'de yayınlanan dizinin setine ilk kez bir televizyon programı girdi.

Google Haberlere Abone ol
'Muhteşem Yüzyıl' kapılarını ilk kez açtı!

Star İç Yapımlar imzasıyla izleyiciyle buluşan 'Kenan Erçetingöz’le Yüz Yüze' programının bu haftaki konukları, yayınlanan 'Muhteşem Yüzyıl'ın Şehzade Selim’i Engin Öztürk, Şehzade Bayezid’ı Aras Bulut İynemli ve Mihrimah Sultan’ı Pelin Karahan. Kenan Erçetingöz'ün klasikleşen aktüel çekimleri ise 'Muhteşem Yüzyıl'la ilgili.



'Muhteşem Yüzyıl'ın seti Türkiye televizyonlarında ilk kez bir programa kapılarını açtı. Reyting rekortmeni dizi 'Muhteşem Yüzyıl'ın setini Kenan Erçetingöz’e, dizinin Sümbül Ağa’sı Selim Bayraktar gezdirdi. Dizinin setinden özel görüntüler bu hafta Kenan Erçetingöz’le Yüz Yüze’de ekrana gelecek. 



Oyuncu Aras Bulut İynemli, Engin Öztürk ve Pelin Karahan, 'Muhteşem Yüzyıl’da yaşanacak şehzade kavgalarını televizyonda ilk kez 'Kenan Erçetingöz'le Yüz Yüze' programında anlattı. 



Aras Bulut İynemli ve Engin Öztürk oynayacakları şehzade karakterlerine nasıl hazırlandı? Oyuncular oynadıkları tarihi karakterleri nasıl yorumluyor? Meral Okay’ın yıllar önce Engin Öztürk’ü televizyonda gördüğünde söylediği söz neydi? Şaşırtan sürprizi ilk kez Engin Öztürk açıklıyor. 



'Muhteşem Yüzyıl'da Şehzade Selim ve Bayezid’ı canlandıran Aras Bulut İynemli ve Engin Öztürk ile Mihrimah Sultan’ı canlandıran Pelin Karahan’ın konuk olacağı 'Kenan Erçetingöz’le Yüz Yüze' 24 Kasım Pazar günü saat 15.00'da yayınlanacak. 






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin