Muhterem Nur'dan kendisini canlandıracak Zerrin Tekindor'a tam destek!

Müslüm Gürses'in hayat hikayesini anlatacak sinema filminin çekimleri ekim ayında başlayacak.

Google Haberlere Abone ol
Muhterem Nur'dan kendisini canlandıracak Zerrin Tekindor'a tam destek!

Dijital Sanatlar'ın imza atacağı filmde, Müslüm Gürses'i Timuçin Esen, eşi Muhterem Nur'u ise Zerrin Tekindor canlandıracak. Ketche'nin yöneteceği film Bergüzar Korel, Güven Kıraç ve Erkan Can gibi güçlü oyunculardan oluşan iddialı kadrosuyla da dikkat çekiyor. 



Bayram nedeniyle yarın saat 14.00'te eşinin Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında sevenleriyle buluşup dua edecek olan Muhterem Nur, filmle ilgili Medyatava'ya şunları anlattı:

"Müslüm'ün filminin ben hayattayken çekilecek olmasından dolayı çok ama çok mutluyum.



Oyuncu seçimlerine hiç karışmadım. Zaman geçiyor, film bir an önce çekilsin yeter. Müslüm'ü canlandıracak olan Timuçin Esen çok iyi bir oyuncu. Rolün altından başarıyla kalkacağına inanıyorum. Çok doğru bir tercih olmuş. Zerrin Tekindor da çok güçlü bir oyuncu. Bana çok benzemiyor ama zaten illa çok benzemesi de gerekmiyor. Takdir ettiğim asil bir kadın. Bütün film ve dizilerini izledim. Rolü de çok güçlü oyuncu olduğu için yönetmen ona vermiştir. Kendisine başarılar diliyorum. Filmin çok başarılı olacağına inanıyorum ve tam destek veriyorum."



Yeşilçam'ın usta ismi Muhterem Nur, ayrıca film vizyon yolculuğunu tamamladıktan bir yıl sonra kendi hayatının dizi olarak çekileceğini anlattı. Ünlü oyuncu hayatını oynamasını istediği oyuncuların da Beren Saat, Özgü Namal, Gökçe Bahadır, Nurgül Yeşilçay ve Funda Eryiğit arasından seçilmesini istediğini açıkladı.



 



BİRSEN ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin