Muharrem İnce'den Fox TV'de olay yorum

Fox TV'de İsmail Küçükkaya'nın sunduğu Çalar Saat programına CHP'li Muharrem İnce konuk oldu. İnce, Bakan Soylu'nun istifasını vermesini ve Erdoğan'ın istifayı kabul etmemesini yorumladı.

Google Haberlere Abone ol
Muharrem İnce'den Fox TV'de olay yorum

Fox TV'de İsmail Küçükkaya'nın sunduğu Çalar Saat programına CHP'li Muharrem İnce konuk oldu.

CHP'li Muharrem İnce, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifasını vermesini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istifayı kabul etmemesini yorumladı.

Muharrem İnce, Soylu'nun istifası ve Erdoğan'ın istifayı kabul etmemesini 'saray tiyatrosu' olarak yorumladı. Sokağa çıkma yasağını Erdoğan'ın duyurması gerektiğini belirten İnce, sosyal medya hesabından da "Sadece 2 gün için ilan edilen sokağa çıkma yasağı henüz başlamamışken süreç Cumhurbaşkanı’nın talimatıyla yürüyordu, sonra milleti sokağa dökünce İçişleri Bakanı sorumluluk “şahsımın” diyerek istifa etti. Şimdi ise istifası kabul edilmedi. Tam bir saray tiyatrosu." yorumunu yaptı.

Muharrem İnce, AKP tarafından aş evlerinin kapatılmasına, sosyal yardımların önüne geçilmesine ağır eleştirilerde bulundu. Böyle bir ortamda siyaset yapılmasına çıkışan İnce, "Aş evlerini kapatıyorlar, yardımlar engelleniyor, anlaşılacak durum değil" dedi. CHP'li ince Halk Ekmek'in dağıtılmasının engellenmesine de tepki göstererek, "Aç insanın CHP'lisi AKP'lisi olmaz" dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin