Muharrem İnce'den çok sert Sadullah Ergin açıklaması: Atatürk’ün Çankaya’sına hançer...

tv100'de önemli açıklamalar yapan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Sadullah Ergin'in CHP listesinden Ankara'dan aday gösterilmesine çok sert tepki gösterdi: Sadullah Ergin Çankaya’dan aday, Atatürk’ün Çankaya’sına hançer...

Google Haberlere Abone ol
Muharrem İnce'den çok sert Sadullah Ergin açıklaması: Atatürk’ün Çankaya’sına hançer...

TV100’ün ses getiren programı ‘Az önce Konuştum’ da bu hafta Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı ‘Muharrem İnce’ konuk oldu.

Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in CHP Ankara 1. bölge adayı olarak gösterilmesi parti içinde tartışma çıkarırken, CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı katıldığı yayında Ergin'in neden aday gösterildiğini açıklamıştı.

CHP'li Salıcı, "İttifak içindeki partilerden değişik isimler geliyor. Bunun tartışması bizim için doğru bir tartışma olmaz, partilerin kendi vermeleri gereken bir karar. Bu sistem bizi bir araya gelmeye zorluyor. Biz de soğukkanlı bir şekilde yürütüyoruz" şeklinde konuşmuştu.

DEVA Partili Sadullah Ergin'in Ankara 1'inci bölgeden aday gösterilmesine Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'den çok sert tepki geldi.

İnce, "Sadullah Ergin Çankaya’dan aday, Atatürk’ün Çankaya’sına hançer. Sadullah Ergin, yargı FETÖ’ye teslim edilirken Adalet Bakanı, Balyoz, Ergenekon davasında yargıyı FETÖ’ye teslim eden bakan. Utanma da kalmamış artık" dedi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin