Muharrem İnce kurultayda konuştu, Twitter'a tepki mesajları düştü!

Muharrem İnce'nin konuşması sosyal medyada gündem yarattı.

Google Haberlere Abone ol
Muharrem İnce kurultayda konuştu, Twitter'a tepki mesajları düştü!

CHP’nin Genel Başkanı'nın belirleneceği kurultayda konuşan Muharrem İnce, konuşmasına Hasan Hüseyin Korkmazgil’in “Acıyı bal eyledik” şiiriyle başladı.



Sağ kesimden oy almak isteyerek, partinin seçmenleri yok sayıldığı söyleyen İnce, “Bu mantığı doğru bulmuyorum. Bu milletin sol değerleriyle daha mutlu olacağına inanıyoruz. 90 yıllık parti, kendi başkentinden bir aday bulamıyorsa yazıklar olsun!” dedi.



İnce, farklılıklara saygı duyarak, bireyin haklarını özgürce kullanım koşullarına imkan yaratarak, herkesin oyunu alabileceklerini söyledi. Kurultay konuşması yarım saatten fazla süren İnce'nin konuşmasına sosyal medyadan ise tepki yağdı.



İşte, İnce'ye gelen tepkiler:



Ümit Alan @umitalan



Muharrem İnce, yazlıkta okey oynarken gaza gelen amcalara benziyor. Bende oluşturduğu his bu. Hani tatsızlık olmasın diye tartışmazsın.



Deniz Zeyrek @Deniz_Zeyrek



CHP'nin iç işlerini bitirip, Türkiye'nin sorunlarına dönünce salonu yeniden kucakladı.



İsmail Küçükkaya @KucukkayaIsmail



Muharrem İnce'nin gerçek bir coşkusu var. İçinden akan bir heyecan. Kazanamayacak ama bundan böyle CHP'de "bir İnce gerçeği" olacak.



Hayko Bağdat @haykobagdat



Muharrem İnce'den çok sıkıldım. Ama çok sıkıldım.



Bedri Baykam @bedribaykam



İnce çok iyi bir Türkiye siyaset analizi yapıyor ama Parti içine ve esas konuya dönmesi lazım. DelegelerE YETKİLERİNİ HATIRLATMASI LAZIM



Koray Çalışkan ‏@koraycaliskan



#CHP kurultayda @vekilince bilerek konusmayi uzattı, Cuma saatine dayadı. Kılıçdaroğlu artık yemek - namaz arasi verir. Konuşmaz.



Barış Atay ‏@barisatay



M.İnce eleştirildiğinde Kılıçdaroğlu taraftarı(ya da tersi) olmuyor insan. Adayın önemi yok, sorun parti yapısının değişmemesi...



Bedri Baykam @bedribaykam



İnce'nin şu anda konuşmada geri adım atmaması lazım.Genel CHP söylemine girmeden,Partinin tek adam sultasına girmesini açıkca redetmesi lazm



Hüseyin Aygün @HuseyinAygun62



Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu'ya dair eleştirileriyle bizi solladı, biz 'sağda' kaldık vallahi, ey Kılıçdaroğlu bizi bu hale getirdin ya :))



Zafer Arapkirli @ZaferArapkirli



Muharrem İnce, konuşmasını "umut..." teması üzerine kurarak, baştan "Haybeye Kürek çekme" imajına mahkum ediyor kendisini..



Sinan Dirlik @sinandirlik



Fakat yağmasa bile gürleyen bi chp'li izlemek de hoşmuş ne yalan söyleyeyim:)))



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin