Muharrem İnce ile Merdan Yanardağ birbirine girdi. Muharrem İnce TELE1'in CHP ve İYİ Parti'den her ay para aldığını iddia etti, Merdan Yanardağ ise iftira dedi

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, sosyal medyada yayınladığı bir video ile TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'ın her ay CHP ve İYİ Parti'den para aldığını iddia etti. TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ ise bu iddiaya sert tepki gösterdi. Yanardağ, "Senin gibi siyaseten tükenmiş birini muhatap almam" diyerek cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
Muharrem İnce ile Merdan Yanardağ birbirine girdi. Muharrem İnce TELE1'in CHP ve İYİ Parti'den her ay para aldığını iddia etti, Merdan Yanardağ ise iftira dedi

Sosyal medya üzerinden Muharrem İnce ile Merdan Yanardağ arasındaki kavga büyüdü. Merdan Yanardağ, Muharrem İnce hakkında, "Muharrem İnce'yi bu sistem buruşturup attı" ifadelerini kullanmıştı. Bu ifadelere sinirlenen İnce, sosyal medyadan bir video yayınladı. İnce videosunda Merdan Yanardağ'ın CHP ve İYİ Parti'den her ay para aldığını iddia etti.

'SENİN GİBİ BİRİNİ MUHATAP ALMAM'

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ ise İnce'nin bu iddiasına çok sert yanıt verdi. "Seni iftiralarınla baş başa bırakıyorum" diyen Merdan yanardağ, "Senin gibi, gündeme girmeye çalışan ve siyasetten tükenmiş birini muhatap almam. Hadi başka kapıya.. Seni iftiralarınla baş başa bırakıyorum." tweetini attı. Yanardağ, "Şerefi olan, o seçim gecesi milyonlarca insanı yüzüstü bırakmaz, söz verdiği gibi meydana, milletin karşısına çıkardı.. Sen önce o gecenin hesabını ver. Biz ciddi iş yapıyoruz, soytarılık değil. İktidarı, gerici ve yandaş medyayı bırakıp bağımsız haber kanallarına iftira atma" dedi.

İNCE: BELEDİYELERDEN PARA ALDIN MI?

Bu tweetin üzerine Muharrem İnce bu sabah attığı tweette yine para iddialarını sürdürdü. İnce, "Merdan Yanardağ seçim gecesi nerde olduğumu sana para verenlere, seçimde 12 bin sandığa gözlemci koymayanlara sor. Sen geç bunları CHP’den, CHP’li belediyelerden para aldın mı, alıyor musun buna cevap ver" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin