Muharrem İnce 10 Nisan'ın sırrını tv100'de açıkladı: Milletvekili listeleri açıklandığında...

Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, tv100 Ana Haber'de Ece Üner'in sorularını yanıtladı. Daha önce yaptığı açıklamada 10 Nisan tarihine vurgu yaparak, "Bana bölücü diyenler 10 Nisan'ı beklesin" ifadelerini kullanan İnce, o tarihe ilişkin açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Muharrem İnce 10 Nisan'ın sırrını tv100'de açıkladı: Milletvekili listeleri açıklandığında...

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile bir araya geldi. Görüşmenin ardından İnce, tv100 Ana Haber'de Ece Üner'in sorularını yanıtladı.

"10 NİSAN'DA GÖRÜŞÜRÜZ"

Üner'in "Kehanetlerden bahsetmişken 10 Nisan kehanetiniz var 10 Nisan'a bir bakmak lazım diyorsunuz ne olacak 10 Nisan'da?" sorusuna İnce şu ifadeleri kullandı: "10 Nisan'da milletvekili listeleri açıklandığında görüşürüz diyorum."

NE DEMİŞTİ?

Memleket Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, daha önce katıldığı bir programda şu ifadelere yer verdi: "Öneriyorum, 1 yıldır bağırıyorum. 6'lı Masa Cumhurbaşkanlığı seçimini ayrı yapsın, sandık güvenliği için bütün muhalefet partileri hepimiz bir araya gelelim sandıkları koruyalım diyorum. Mesela Kırşehir bizim olsun, biz koruyalım sandıkları. 200 bin sandığı birlikte koruyalım. Bunu söylüyorum, hala karşılık bulmadı. 10 Nisan'da listeler açıklandığında göreceksiniz. Benim kehanetlerim var ya, dolar 10 lira olacak, deprem meselesi, 3 Mart'ta görürsünüz diyorum ya. Bana 'bölücü' diyenlere '10 Nisan akşamı görüşürüz' diyorum. Yandı gülüm keten helva."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin