Muhalefetten Olay TV tepkisi!

Eski bakanlardan Bursalı iş insanı Cavit Çağlar’ın ortağı olduğu Olay TV, dün akşam saat 20.00 itibari ile yayın hayatına son verdi. Kanalın kapanmasına siyasi liderlerden tepki geldi.

Google Haberlere Abone ol
Muhalefetten Olay TV tepkisi!

Eski bakanlardan Bursalı iş insanı Cavit Çağlar’ın ortağı olduğu Olay TV, dün akşam saat 20.00 itibari ile yayın hayatına son verdi. 30 Kasım’da izleyicileriyle buluşan Olay TV’nin ortaklarından Cavit Çağlar, yaptığı açıklamada kanalın kapanmasını iş ortağı ile aralarında yaşadığı yayın politikasından kaynaklandığını ifade etti. Merkez sağda siyaset yaptığını hatırlatan işadamı Çağlar, kanalın yayın politikasının HDP yayınlarına ağırlık vermesinden duyduğu rahatsızlığı ortağı ile paylaştığını ancak ortak bir noktada buluşamadıklarını kaydetti.

Olay TV'nin kapanmasına muaheleffetten tepkiler geldi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Olay TV ile ilgili olarak "Ülkemiz bu karanlığı hak etmiyor. Aydınlığı mutlaka getireceğiz!" ifadelerini kullandı ve siyah ekran görüntüsünü paylaştı.

Muhalefetten Olay TV tepkisi!

İYİ Parti lideri Meral Akşener de "Özgür medya, demokrasimizin vazgeçilmez bir unsurudur. Ve Türk milleti her zaman, demokrasisine el uzatanların bileğini bükmeyi bilmiştir. #Olaytv'yi kapatarak demokrasimize el uzatanlar bu gerçeği akıllarından çıkarmasın" açıklamasını yaptı.

Muhalefetten Olay TV tepkisi! - Resim : 2

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu da konuyla ilgili şu paylaşımı yaptı:

Muhalefetten Olay TV tepkisi! - Resim : 3

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin