Muhalefet liderleri ikinci tur için sandık başında. Akşener: Özellikle gençlerin geleceği açısından çok önemli

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul'da oyunu kullandı. Akşener "Özellikle gençlerin geleceği açısından çok önemli bir seçimin  bu safhasında oylarımızı kullandık." dedi. Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan da Ankara'da oy verdi.

Google Haberlere Abone ol
Muhalefet liderleri ikinci tur için sandık başında. Akşener: Özellikle gençlerin geleceği açısından çok önemli

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, saat 10.00 sıralarında 2127 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Akşener oyunu sandığa atarken, “Hayırlı olsun“ dedi. Okul çıkışında Meral Akşener açıklama yaptı. 

Akşener, “Oylarımızı kullandık çok önemli bir seçimin ikinci safhasında. Hepiniz için, hepimiz için önemli. Özellikle gençlerin geleceği açısından çok önemli bir seçimin  bu safhasında oylarımızı kullandık." dedi. Akşener, seçim sürecini Ankara’da takip edeceğini söyledi. 

KILIÇGÜN İSTANBUL'DA OY KULLANDI

Yeşil Sol Parti Eş Sözcüsü Çiğdem Kılıçgün Uçar, İstanbul'da Sultangazi'de bulunan Gazi İlkokulu'nda kullandı.

BABACAN ANKARA'DA OY VERDİ

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, oyunu kullanmak üzere saat 10.10'da  Ankara'da Türkiye Emlak Bankası Ortaokulu'na geldi.

Eşi Ülkü Zeynep Babacan ile 4572 numaralı sandıkta oyunu kullanmasının ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Babacan, seçimin ikinci turunun ülke ve demokrasi için hayırlı olmasını diledi.

İNCE ANKARA'DA OY KULLANDI

Birinci turda cumhurbaşkanlığı adaylığıdan birkaç gün kala ayrılan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, eşiyle birlikte Ankara'da sandık başına gitti.

İnce sandık başında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Şimdi dinlenmeye köyüme gidiyorum. Torunlarımı seveceğim. Birkaç gün sonra siyasi değerlendirme yaparız. Hayırlı olsun.

 AHMET DAVUTOĞLU OYUNU İSTANBUL'DA KULLANDI

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turu için oyunu İstanbul'da kullandı.

Eyüpsultan'da bulunan Nejat Sabuncu İlkokulu'ndaki 2249 numaralı sandıkta eşi Sare Davutoğlu ile oy verme işlemini gerçekleştiren Davutoğlu, seçimlerin hayırlı olması dileğinde bulundu.

UYSAL DA OY KULLANDI

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci oylaması için memleketi Afyonkarahisar'da ailesi ile oyunu kullandı.

Muhalefet liderleri ikinci tur için sandık başında. Akşener: Özellikle gençlerin geleceği açısından çok önemli - Resim : 2

Kent merkezindeki Selçuklu İlkokulu'na gelen Uysal, partililer ve halkla bir süre sohbet etti. Uysal, daha sonra oyunu kullanacağı 1226 numaralı sandığa geçti.

TİP GENEL BAŞKANI ERKAN BAŞ OYUNU KULLANDI

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turunda oyunu Kadıköy'de kullandı.

Kadıköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne gelen Baş, isim listesini kontrol ettikten sonra eşi Gülçin Baş ile birlikte 1094 numaralı sandıkta oy verdi.

Zarfı atarken basın mensuplarına poz veren Baş, sandık görevlilerine teşekkür edip, eşiyle birlikte okuldan ayrıldı.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin