Müge Turalı BluTV’den ayrıldı!

Türkiye’nin en büyük yerli video platformu BluTV’nin Orijinal İçerikler Direktörü Müge Turalı görevinden ayrıldı.

Google Haberlere Abone ol
Müge Turalı BluTV’den ayrıldı!

BluTv birçok başarılı işe imza atan Müge Turalı için sosyal medyadan yaptığı açıklamada ''2020 yılından beri Orijinal İçerik Direktörlüğü görevini üstlenen Müge Turalı ile yollarımızı 30 Kasım 2021 itibarıyla ayırıyoruz. Sevgili Müge’ye BluTV’ye katkılarından dolayı teşekkür ediyor, odaklanacağı projelerinde başarılar diliyoruz.

Aralık 2021 itibarıyla uzun yıllardır hem içerik hem de ticari alanlarda bir çok başarıya imza atan Deniz Şaşmaz Oflaz, İçerik ve Ticari Direktör olarak görev alacak. Sevgili Deniz’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.'' dedi.

 MÜGE TURALI'DA AÇIKLAMA YAPTI

Müge Turalı'da sosyal medya hesabından 2020 yılında başladığı BluTV Orijinal İçerik Direktörlüğü görevim hayalini kurduğu projelerini hayata geçirmek için ayrıldığını söyledi. Turalı '' Bu süre zarfında bir çok güzel projeye BluTV ile imza attık, yeni süreçte proje bazlı danışman olarak BLUTV ailesiyle beraberim" ifadelerini kullandı. 

Turalı, 2020 Kasım ayında BluTV Orijinal İçerikler Direktörü pozisyonuna gelerek özel yapımlardan ve BluTV dramalar stratejisinden sorumlu olarak çalışmaya başlamıştı. 

 

 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin