Müge Anlı'dan tehditlere cevap: Yılmayacağım!

Atv'de ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, Aleyna Çakır'ın dosyasını açtığı için tehdit ediliyor. Müge Anlı, bugünkü programında tehditlerle ilgili açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Müge Anlı'dan tehditlere cevap: Yılmayacağım!

Aleyna Çakır'ın şüpheli intiharını Atv'de ekrana gelen Tatlı Sert programına taşıyan Müge Anlı'ya şok tehditler...

Aleyna Çakır'ın şüpheli ölümünün baş şüphelisi Ümit Uygun'un annesinin ölümüyle olaylar bambaşka bir hal aldı. Ölüm sonrası Uygun’un ailesi ve avukatı ölümün sorumlusu olarak Müge Anlı’yı suçladı. Eşinin cesedinin yanında “Benim ölüm nedenim Müge Anlıdır” yazdığını iddia eden eş, "Benim eşim Türkiye Cumhuriyeti’nin öğretmeni bir kadın kendisini Müge’nin bir kelimesine öldürdü" dedi.

Müge Anlı bugünkü yayınında kendisinin ve ekibinin tehdit edildiğini söyledi. Müge Anlı tehditlerin kendisini yıldırmayacağını belirterek "Ben gazeteciyim. Bu işin peşini bırakmayacağım. Ne söylerseniz söyleyin, ne yaparsanız yapın ben bu yolumdan dönmeyeceğim" dedi.

 

"Başka Aleynalar ölsün istemiyorum" diyen Müge Anlı, yıldırma politikasının kendisini yıldırmayacağını belirtti.

Müge Anlı, Ümit Uygun'un annesi için "ismini burada zikretmedim, fotoğrafını vermedim" dedi.

Gündeme bomba gibi düşen olayın ardından, sosyal medya Müge Anlı'ya sahip çıktı. "#mugeanliyalnizdegildir" etiketi sosyal medyanın en çok konuşulan konusu oldu.

Destekler karşısında Müge Anlı, kendisinin ve doğrunun yanında olan herkese teşekkür etti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin