Müge Anlı'dan dikkat çeken Aleyna Çakır açıklaması

Atv'de ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, 21 yaşındaki Aleyna Çakır'ın ölüm sebebinin ortaya çıkmasının ardından bir açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Müge Anlı'dan dikkat çeken Aleyna Çakır açıklaması


Ankara Keçiören'de asılı halde ölü bulunan Aleyna Çakır'ın adli tıp raporuna göre kesin ölüm nedeni belli oldu.

Adli tıp raporuna göre bornoz kuşağıyla asılma sebebiyle öldüğü kesinleşen Aleyna Çakır hakkında, Müge Anlı bir açıklama yaptı.

Müge Anlı programın bugünkü canlı yayınındaki açıklamasında şunları söyledi:

"Adli tıp raporu çıktı. Herkes 'beklenen rapor' diye servis etti. Ama benim beklediğim bir rapor değildi. Aslında bu konuyu işleyip işlememe konusunda çok düşündüm. Dün gecede en azından haberini yapıp raporu adli tıp raporunu hocalarımız incelesin istedim. Bu konu bana şunu hissettiriyor; puzzle çözmeye meraklıyım, 1500'lük olanları vardır ve günlerce uğraşırsın onun için. Sonra benim köpeğim gelip onun iki parçasını alır yer. Puzzle tamamlanmayacak bilirsin ve kutuya koyup kaldırsın. Bu olayda da öyle hissediyorum. Bu yüzden de bu konuyu gündeme getirmeyi düşünmüyorum.

Bu olayda birçok kişi bildiğini anlattı ama daha sonra yaşananlardan sonra o insanlar yok oldu. Telefonlarını değiştirdiler. Burada anlatılanların ne kadarı dosyada. Benim elimdeki ifadeler ne kadar nerelerde çok merak ediyorum. Adli tıp raporunda annenin ve arkadaşlarının söylediği yüzdeki çöküklük nerede? Tek soru soruyorum... Bir gariplik var yani... Demek ki birileri doğru söylemiyor. DNA örneği var sperm örneği var. Ümitcan'a da sesleniyorum. O gece sen gitmedinse kim gitti? Onu söyle.."

Müge Anlı'nın bugünkü programındaki yorumu buradan izleyebilirsiniz.

Müge Anlı'dan dikkat çeken Aleyna Çakır açıklaması

Aleyna Çakır'ın son nefesini vermeden önce sevgilisi Ümitcan Uygun tarafından darbedildiği anlara ait görüntüleri ortaya çıkmıştı. Ölümün baş süphelisi Ümitcan Uygun, Müge Anlı ve ekibini tehdit etmişti.

 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin