Müge Anlı'da işten çıkarma iddialarına açıklama!

Coronavirüs nedeniyle canlı yayınlara ara veren Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibinden 50 kişinin işine son verildiği iddia edilmişti. MedyaTava, o iddiaları Mavi Klaket Yapım şirketine sordu.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Müge Anlı'da işten çıkarma iddialarına açıklama!

Atv'de ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, Coronavirüs nedeniyle canlı yayınlara ara verdi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yapım şirketi Mavi Klaket'in 50 set işçisinin işine son verildiği iddia edilmişti.

MedyaTava.com, iddiaların odağındaki Mavi Klaket Yapım şirketine haberlerin aslını sordu.

MedyaTava.com Editörü Burcu Akgül'e açıklama yapan Mavi Klaket Yapım yönetimi iddiaları kesin bir dille yalanladı. Yapım şirketinden konuyla ilgili olarak MedyaTava'ya "Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibinde 61 kişi çalışıyor. Haber ekibi ve istihbarat ekibi evde çalışıyor. Montaj ekibi burada. Coronavirüs nedeniyle geçici bir süre yayına ara verdik. Bunlar aslı astarı olmayan haberler. Çalışanlarımız bile biliyor böyle bir şey olmadığını ve bizi arayıp sormuyorlar. SGK çıkışları yapılmadı, maaş alamama durumu yok. Müge Anlı ile Tatlı Sert gibi bir programda 50 kişinin işine son verilmesi söz konusu olabilir mi?" açıklaması yapıldı.

Yapım şirketi ayrıca, şimdilerde eski bölümleri banttan yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni bölüm çekimleri için Pazartesi günü için bile hazır olduklarını bildirdi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin