Müge Anlı'da aranan Arife Gökçe'nin eşinden Sinan Sardoğan ile ilgili çarpıcı iddia!

Müge Anlı aranan Arife Gökçe olayında sular durulmuyor. Geçtiğimiz günlerde Arife Gökçe'nin kaybının baş şüphelisi Sinan Sardoğan, 13 yaşındaki bir erkek çocuğa istismarda bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınmıştı. Program boyunca Arife Gökçe'ye zarar vermediğini söyleyen, hakkındaki iddiaları kabul etmeyen Sinan Sardoğan'la ilgili Arife Gökçe'nin eşi Fikri Gökçe çarpıcı bir açıklama yaptı. Sinan'ın neden sustuğunu, her şeye 'hayır' yanıtını verdiğini de söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Müge Anlı'da aranan Arife Gökçe'nin eşinden Sinan Sardoğan ile ilgili çarpıcı iddia!

Müge Anlı'nın sunumuyla atv'de izleyiciyle buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında da aranan Arife Gökçe'nin kaybının baş şüphelisi olan Sinan Sardoğan geçtiğimiz haftalarda tüm Türkiye'yi adeta ayağa kaldırmıştı. Programın başında Sardoğan'ın kayıp Arife Gökçe'ye cinsel içerikli mesajlar attığı ortaya çıkmıştı.

Hatta Sinan Sardoğan'ın öz kız kardeşine bile müstehcen mesajlar attığı öğrenilmişti. Sinan'ın sokak ortasında cinsel organını gösterdiği ve yaşlı bir kadına porno izlettiği bile iddia edilmişti.

Sinan program boyunca sadece kadınlara mesajlar attığını kabul etmişti ve diğer bütün iddialara 'Hayır yok öyle bir şey' yanıtı vermişti. İddia sahiplerini de tanımadığını söylemişti.

Günler sonra ise Sinan, 2018 yılında Avcılar'da 13 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınmıştı. Müge Anlı, "2018 yılında İstanbul'da Suriye uyruklu ve o dönemlerde 13 yaşlarında olan bir erkek çocuğu, kendisini kandırıp boş bir eve götüren bir erkek tarafından tecavüze uğruyor. Çocuk da Sinan'ı gösteriyor" demişti.

Bu şok edici gelişmenin ardından Metris Cezaevine gönderilen Sinan'la ilgili de günler sonra yeni bir iddia ortaya atılmıştı. Sinan'ın cezaevinde intihar ettiği söylenmişti ve daha sonra da bu iddialar asılsız çıkmıştı.

Şimdi ise Arife Gökçe'nin eşi Fikri Gökçe Sinan'la ilgili dikkat çeken ve çarpıcı açıklamalar yaptı. Gökçe, "Mesaj atıyor diye olayı şüpheli Sinan'ın üzerine yıkarım diye düşünüyorlar." dedi.

Gökçe, "Saat 14.30 gibide jandarmayı arayarak 'beni ararsanız, evdeyim' diyerek şüpheleri üzerine çekti. Sinan burada bir gözetleyici olarak kullanıyor. 'Suç Sinan'ın üzerinde kalır, ben de bu arada kurtulurum' böyle bir şey yok. Ben de bunları inşallah öğreneceğim.

Bugün olmaz ise yarın olur. Kapıma kilit vuranın kapısına kilit vuracağım. Önce adalet diyorum. Adalet bunu yapmadığı takdirde bunu ben kullanacağım. Her kimse şunu iyi bilsin cezaevinde yatan birisiyim. Beni saf görmesin. Ceza affından faydalanmak istiyorsa avukatına haber etsin. Geri dönüş suçunu yarı yarıya affeder. Ama kendisi bilir ben kimseye yalvarmıyorum. Ben adalete güveniyorum.

O götüren insan bana hayatı nasıl zindan ettiyse bende peşindeyim. Sinan'ı korumaya geçenler şunu iyi bilsinler. Bu şahıs çocuklarıma bana, eşime ağza almayacak küfürlü mesajlar attı. Bu Sinan'ın mesajlarını bir okusunlar kabul ediyorlarsa ben davacı değilim. Herkesin eşi çoluğu çocuğu var. Bu şekil bu sözleri insanlar kabul ediyorsa insanlar bize öyle mesaj atsınlar" ifadelerini kullandı.

Sinan'ın silahla korkutulmuş olduğunu ileri süren Gökçe, "Sinan attığı mesajları inkar etmiyor. Ama öldürmeyle alakam yok diyor. Sinan'ı silahla çok korkutmuşlar. Türkiye değil Dünya gelse Sinan'ı konuşturamaz. Sadece Sinan'ı konuşturacak olan silah. Silahtan yılmış durumda. Suçladığı insanları görünce ben yapmadım diye konuşan birisi." şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin