Müge Anlı, para isteyen adama çıkıştı

Atv'de ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, canlı yayına çıkmak için 10 bin lira isteyen adama "prensip olarak para vermiyorum" diye cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
Müge Anlı, para isteyen adama çıkıştı

Atv'de ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, programa çıkmak için 10 bin lira isteyen adama sert çıktı.

İki çocuk annesi Gülşen Caymaz'ın şüpheli kaybını ekrana taşıyan Müge Anlı'da Caymaz'ın kızı Pınar Geyik, annesinin Coşkun Yılmaz ismindeki erkek arkadaşına gittiğini iddia etti.

Coşkun Yılmaz ise programa çıkmak için 10 bin lira isteyince Müge Anlı, "Ben prensip olarak programa katılan kişilere para vermiyorum. Çünkü bu olaylar adliyeye intikal eden olaylar. Sonra yarın bir gün 'Para verdiler, para verdikleri için ben de böyle konuştum' denmesin diye en baştan ben bu konuyla ilgili tavrımı ortaya koyuyorum. Biz buraya parayla kimseyi çıkarmıyoruz, para karşılığı da konuşturmuyoruz. Herkes buraya Allah rızası için geliyor. Ama biz yol ve otel masraflarını karşılıyoruz" diye tepki gösterdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin