Müge Anlı ne zaman başlayacak. Müge Anlı ile Tatlı Sert saat kaçta? Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon tarihi belli oldu

Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlayacak sorgulanıyor. Normalde Müge Anlı programının yeni sezonunun 28 Ağustos 2023 Pazartesi günü başlaması bekleniyordu. Ancak programın başlangıç tarihi değiştirildi. Bunun üzerine gözler Müge Anlı programının yeni yayın tarihine çevrildi. Peki Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlayacak, saat kaçta? İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon tarihi.

Google Haberlere Abone ol
Müge Anlı ne zaman başlayacak. Müge Anlı ile Tatlı Sert saat kaçta? Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon tarihi belli oldu

Müge Anlı ile Tatlı Sert dört gözle bekleniyor. 

Suçluların yakalandığı, toplum sorunlarına değinildiği Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yayın tarihi belli oldu.

Peki Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlayacak, saat kaçta? İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon tarihi.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Müge Anlı ile Tatlı Sert 4 Eylül 2023 Pazartesi günü başlayacak.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT SAAT KAÇTA?

Müge Anlı ile Tatlı Sert, önceki sezonlarda da olduğu gibi hafta içi her gün ATV ekranlarında olacak. Program saat 10.00'da başlayacak ve yaklaşık 3 saat sürecek.

MÜGE ANLI KİMDİR?

Müge Anlı 19 Aralık 1973 İstanbul doğumludur. 49 yaşındaki Müge Anlı  Türk televizyon sunucusu ve gazetecidir. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'ni tamamlayan Müge Anlı  Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yüksek lisans yaptı. 

Televizyon hayatına ilk olarak magazin alanında adım atan Müge Anlı farklı kanallarda çalıştı. Bir süre sonra magazini bıraktı ve sunuculuğa geçti. Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başladı. Bu programda yakınlarını kaybeden kişilerin sorununa çözüm aranıyor, sır perdesi haline gelen cinayetler ekip çalışmasıyla açığa kavuşturuluyor.

MÜGE ANLI KİMİNLE EVLİ?

Müge Anlı 1999 - 2008 yılları arasında gazeteci Burhan Akdağ ile evli kaldı. 2022 yılında ise Emniyet Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile hayatını birleştirdi.

MÜGE ANLI'NIN KAÇ ÇOCUĞU VAR?

Müge Anlı'nın Burhan Akdağ ile olan ilk evliliğinden Lidya Müge Akdağ adında 21 yaşında bir kız çocuğu bulunuyor.

MÜGE ANLI'NIN INSTAGRAM HESABI NE?

Müge Anlı Instagram'da 'mugeanliofficial' kullanıcı adıyla paylaşım yapıyor. Ünlü sunucununh Instagram hesabında 2 milyonu aşkın takipçisi bulunuyor.

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin