Müge Anlı karantinada boş kalmadı, yine buldu

Coronavirüs nedeniyle Atv'deki programına ara veren Müge Anlı, karantina günlerinde de kayıpları bulmaya devam ediyor. Müge Anlı ekibi son olarak Sevgi İzi ile kayıpları buldu.

Google Haberlere Abone ol
Müge Anlı karantinada boş kalmadı, yine buldu

Sevgi İzi ve Pati Buldular karantina günlerinde de kayıpları bulmaya devam ediyor.

Müge Anlının kaybolma riski yüksek vatandaşların hayatını güvence altına almak amacıyla başlattığı Sevgi İzi projesi karantina günlerinde de kayıpları bulunmaya devam ediyor.

Avcılar’da babasıyla hava almak için dışarı çıkan Doğukan Gürbey (27), bir anda babasının yanından ayrılarak gözden kayboldu. Ailesi onu her yerde ararken; duyarlı vatandaşlarımız, Doğukan Gürbey’i bularak polise haber verdi. Bulunduğu yere gelen polis ekipleri, Doğukan Gürbey ile iletişim kuramayınca sol bileğinin üzerine kontrol ettiler ve bir Sevgi İzi olduğunu gördüler. Bu sayede polis ekibi, Müge Anlı’nın ekibine ulaşarak bilgi verdiler. Doğukan Gürbey, sol bileğinin üzerindeki Sevgi İzi sayesinde yalnızca bir saat içinde bulunarak ailesine teslim edildi.

Müge Anlı karantinada boş kalmadı, yine buldu

Gözyaşları sevince dönüşen Gürbey Ailesi, Müge Anlı’ya hem oğullarını bir saat gibi bir sürede bulduğu hem de Sevgi İzi gibi güvenlik çemberi oluşturan bir projeyi hayata geçirdiği için teşekkür etti.

Öte yandan Anlı’nın kaybolan evcil hayvanları sahiplerine kavuşturmak için hayata geçirdiği Pati Buldular projesiyle de can dostlarımız yuvalarına kavuşuyor. 5 kayıp can dostumuz daha bulunarak sahiplerine teslim edildi. Pati Buldular projesi sayesinde bugüne kadar 395 kayıp pati bulundu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin