Müge Anlı ile Tatlı Sert programında büyük şok

Müge Anlı'daki esrarengiz Mehmet Muharrem Elbay olayından son dakika haberi: Polise posta yoluyla gelen ihbar mektubu gerçek mi sahte mi? İşte canlı yayında yaşananlar...

Google Haberlere Abone ol
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında büyük şok

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te, detayları ile 'ikinci bir Palu ailesi mi doğuyor?' sorusunu akıllara getiren Mehmet Muharrem Elbay olayının üzerine gidilmeye bugün de devam edildi. Canlı yayında birçok son dakika detayı ortaya çıkartılırken programın en can alıcı yeri ise, Müge Anlı'nın polise gelen bir ihbar mektubunu tüm ayrıntıları ile anlatması oldu. Anlı, gelen mektuptaki iddiaları teker teker anlattı ve Mehmet Muharrem Elbay'ın kim tarafından, neden öldürüldüğünü açıkladı. Öte yandan, Zeynep Ergül'ün ağabeyi olan Cahit Bey de, kardeşinin kan donduran iddialarına yanıt verdi. İşte, 12 Aralık Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümde yaşanan ve son dakika haberinin detayları...

Sabah'ta yer alan habere göre; Müge Anlı ile Tatlı Sert'te, 'ikinci Palu ailesi' olarak değerlendirilen Mehmet Muharrem Elbay olayının üzerine gidilmeye bugün de devam edilirken; canlı yayında şoke eden birçok son dakika detayı da ekranları başında programı takip eden milyonlarla paylaşıldı. Zira, Mehmet Muharrem Elbay'ın kaybolması, hâlâ gizemini koruyor. Bilindiği gibi, açıklamalarıyla Türkiye'nin gündemine yerleşen Zeynep Ergül, 5 aydır kayıp olan 19 yaşındaki kızı Fatma Bozkurt'un bulunması için Müge Anlı'ya çıkmıştı. Zeynep Hanım, ağabeyinin eski eşi Ercan Bey'i bıçakladığını söylemişti.Bıçaklama olayını inceyen Gaziantep Asayiş Amirliği'nin 3 aydır kayıp olan ve ölüm şüphesi duyulan Mehmet Muharrem Elbay'ın kaybolması ile bu bıçaklanma olayının bağlantısı olduğu üzerinde durmuştu. Bu da, akıllara 'ikinci bir Palu ailesi vakası mı?' sorusunu getirmişti.

POLİSE POSTA YOLUYLA GELEN İHBAR MEKTUBU...

Programın bugün yayınlanan son bölümünde, polise posta yoluyla gelen bir ihbar olduğunu söyleyen Müge Anlı, iddiaları yayına taşıdı. Anlı, gelen mektubun detaylarını paylaşırken; bunun hedef şaşırtma amacı taşıyabileceğini de aktardı. Öte yandan, Zeynep Ergül'ün ağabeyi Cahit Bey'den kardeşinin iddialarına sert bir yanıt geldi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te işlenen Mehmet Muharrem Elbay'ın kaybolması olayı hala gizemini koruyor. Açıklamalarıyla Türkiye'nin gündemine yerleşen Zeynep Ergül, 5 aydır kayıp olan 19 yaşındaki kızı Fatma Bozkurt'un bulunması için yayına çıkmıştı. Zeynep Hanım, ağabeyinin eski eşi Ercan Bey'i bıçakladığını söylemişti.

Bıçaklama olayını inceyen Gaziantep Asayiş Amirliği'nin 3 aydır kayıp olan ve ölüm şüphesi duyulan Mehmet Muharrem Elbay'ın kaybolması ile bu bıçaklanma olayının bağlantısı olduğu üzerinde durmuştu. Kayıp kahvehaneci Mehmet Muharrem Bey'in kuyuya atılıp asitle yakıldığı öne sürülmüştü.

MÜGE ANLI: BANA GÖRE ASILSIZ BİR İHBAR MEKTUBU!

Polise posta yoluyla gelen bir ihbar olduğunu söyleyen Müge Anlı, iddiaları yayına taşıdı. Mehmet Muharrem Elbay'ın Mustafa Alkan isimli kişiden bir borç aldığını ve borcunu ödemediği için öldürüldüğünün yazıldığını açıkladı. Programda bu gizemli kişinin amacının hedef şaşırtmak olabileceği ihtimali üzerinde de duruldu.

ZEYNEP ERGÜL'ÜN AĞABEYİ CAHİT BEY'DEN İLGİNÇ SUÇLAMALAR!

Zeynep Ergül, açıklamaları ve tavırlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor.Kızı Fatma Bozkurt'u aramak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Zeynep Ergül, eski eşi Ercan Bey'i ağabeyi Cahit Ergül'ün bıçakladığını söylemişti.Bıçaklama olayını inceyen Gaziantep Asayiş Amirliği'nin 3 aydır kayıp olan ve ölüm şüphesi duyulan Mehmet Muharrem Elbay'ın kaybolması ile bağlantı bulduğu öne sürülmüştü. Cahit Ergül, kardeşinin söylediklerini yalanladı.

Cahit Bey, Ercan'ı bıçaklamasının, yaralamasının mümkün olmadığını söyledi. Cavit Ergül, öyle olsa kendisine gelip hesap sorulmasının gerektiğini ifade etti ve kardeşinin iddialarını reddetti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin