Müge Anlı canlı yayında isyan etti: Telefonunun şifresini biliyorum, ifşa edeceğim!

Müge Anlı ile Tatlı Sert isimli televizyon programının sunucusu Müge Anlı, avukat Rahmi Özkan'a mesaj atan kadınlara canlı yayında tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Müge Anlı canlı yayında isyan etti: Telefonunun şifresini biliyorum, ifşa edeceğim!

Müge Anlı ile Tatlı Sert isimli televizyon programı, işlediği konular ve programda yaşanan olaylarda gündem olmaya devam ediyor. Avukat Rahmi Özkan'a sosyal medya üzerinden mesajlar geldiğini söyleyen Müge Anlı, mesaj atan kişilere "Telefonunun şifresini biliyorum, ifşa edeceğim!" dedi.

Müge Anlı, TikTok uygulamasından tanıştığı İsmail ile mesajlaşan ve ailesini bırakan Eda'ya canlı yayında tepki gösterdi.

Eda'nın annesini "Senin kızın bu İsmail'e yapışmış... Çocuk TikTok'tan 'askere gideceğim' diye video paylaşıyor. Eda, 'Ben senin asker yarin olayım' diye mesaj atıyor. Ne demek bu! Hayır, bunun adı aranmak" diyerek uyaran ünlü sunucu Müge Anlı, Eda'nın TikTok'tan tanıştığı İsmail'i, "Senin asker yarin olayım mı" mesajı atmasına "Biraz edep ya. Bu toplumu nereye götürmeye çalışıyorsunuz" diyerek azarladı. 

Rahmi Özkan'a da benzer mesajlar geldiğini söyleyen Müge Anlı,

"Rahmi Bey'e de mesaj yazıyorsunuz, ben utanıyorum. Cevap vermiyor diye söylüyorum. İnsan biraz yaşından başından utanır. Adam kaç yaşında ve 50 yıllık evli. Artık yuh ya. Devenin nalı ya. Biraz edep. Ne yiyorsunuz, ne içiyorsunuz, ne görüyorsunuz? Bu kadar da olmaz ki. Bu toplumu nereye sürüklüyorsunuz? Biz namuslu, şerefli, haysiyetli, etik kuralları olan bir toplumuz" dedi.

Özkan'a mesaj gönderen kadınları canlı yayında ifşa edeceğini belirten Müge Anlı, "Rahmi Bey'in telefon şifresini falan da biliyorum bir gün elinden telefonu alıp isminizi söyleyip fotoğrafınızı göstererek okuyacağım.

Müge Anlı canlı yayında isyan etti: Telefonunun şifresini biliyorum, ifşa edeceğim!

Çünkü bu aleni bir şey, suç değil. Instagram'da falan yazılanları söylemek istemiyorum. Hiçbirimiz dört dörtlük değiliz. Hepimizin hayatında yanlışlar var.

Her şey insanlar için bunu asla kınamak için söylemiyorum. Niye Rahmi Özkan'a mesaj atıyorsunuz? Amaç ne? Amacınız ne olduğunu da biliyorum. Sana bir şey demiyorum Rahmi Bey, ben senin suçsuz olduğunu biliyorum ama onlar da kaşınmasın" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin