Mucize Doktor dizisinde flaş ayrılık! Hangi ünlü oyuncu veda ediyor?

Coronavirus salgını nedeniyle alınan tedbir kararlarının ardından çekimlerine ara veren, reyting rekortmeni Mucize Doktor dizisi yeni sezon çekimlerine temmuz ortasında başlayacak.

Google Haberlere Abone ol
Mucize Doktor dizisinde flaş ayrılık! Hangi ünlü oyuncu veda ediyor?

MF Yapım imzalı dizinin ana kadrosunda yer alan ve 'Kıvılcım' karakterine hayat veren Özge Özder'in diziden ayrıldığı ortaya çıktı. Senaryodaki hikâyesi biten Özder yeni projelerle görüşüyor.

Öte yandan dizinin ekibine daha sonra katılan güçlü oyunculardan Merve Dizdar'ın da dizideki rolünün devam etmediği öğrenildi. Yusuf Pirhasan ve Aytaç Çiçek'in yönettiği merakla beklenen dizinin kadrosuna yeni oyuncular katılacak. (Birsen Altuntaş / tv100)

Mucize Doktor dizisinde flaş ayrılık! Hangi ünlü oyuncu veda ediyor?

Mucize Doktor'da Kıvılcım rolünü oynayan Özge Özder kimdir?

Oyuncu Özge Özder, 1 Nisan 1978 tarihinde Ankara'da bir evin tek çocuğu olarak doğmuştur. Tam adı Elif Özge Özder'dir. Annesi teknik ressam, babası imar planlamacısı idi. Ortaokul ve liseyi Ankara Özel Yükseliş Kolejinde okudu.

1996 yılında Ankara Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünü burslu kazanır, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünü ise derece ile kazanır.

Tercihini Ankara Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarından yana kullanarak burada okudu. 2000 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünden mezun oldu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin