Mücadelesi çok güzeldi. 25 yıl kansere direndi. Fenomen Ayşenur Parlak hayatını kaybetti. Ayşenur Parlak kimdir?

Sosyal medyada kansere karşı verdiği mücadele ile tanınan fenomen Ayşenur Parlak, 37 yaşında hayatını kaybetti. Tıpkı Neslican Tay gibi onun da mücadelesi çok güzeldi.

Google Haberlere Abone ol
Mücadelesi çok güzeldi. 25 yıl kansere direndi. Fenomen Ayşenur Parlak hayatını kaybetti. Ayşenur Parlak kimdir?

12 yaşından bu yana kanserle mücadele eden bir çocuk annesi fenomen Ayşenur Parlak, 37 yaşında yaşamını yitirdi. Karaciğerinde tespit edilen kanser nedeniyle bir süredir hastanede yatan Parlak'ın ölüm haberini veren eşi "Ben yıllardır bu bildirimi atmamak için çok dua ettim keşke önce ben gitseydim" dedi.

KANSERE KARŞI ÇOK DİRENDİ

12 yaşında ikinci evre kemik kanserini, 27 yaşında birinci evre meme kanserini, 30 yaşında da üçüncü evre Lenfomayı yenen Ayşenur Parlak, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla kısa sürede 517 bin takipçiye ulaştı. Geçtiğimiz ağustos ayında 4. evre kolon kanserini yenen 37 yaşındaki 1 çocuk annesi Parlak, karaciğerinde tespit edilen kanserli hücre nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören fenomen, yaşam mücadelesini kaybetti.

EŞİ SAVAŞ PARLAK: RUHUNA DUAYI KESMEYİN

Eşinin ölümüyle kahrolan Savaş Parlak, Instagram hesabından acı haberi duyurarak "Hüküm Allah'ın. Ben yıllardır bu bildirimi atmamak için çok dua ettim keşke önce ben gitseydim. Sayfalarca yazsam da anlatamayacağım nasıl olsa hislerimi. Maalesef Allah bu kadar yazmış. Yanımızda olan dua eden seven herkesten Allah razı olsun. Ruhuna duayı kesmeyin Allah rızası için. Tek tesellim ben yeminimi tuttum hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde ölüm bizi ayırana dek" ifadelerini kullandı.

Parlak'ın paylaşımına Bergüzar Korel, Bahar Şahin, Burcu Kara ve Berfu Yenenler gibi birçok isimden taziye yorumu geldi.

Mücadelesi çok güzeldi. 25 yıl kansere direndi. Fenomen Ayşenur Parlak hayatını kaybetti. Ayşenur Parlak kimdir?

KEMİK, MEME, LENFOMA VE KOLON KANSERİNİ YENMİŞTİ

Ayşenur Parlak, 12 yaşında ikinci evre kemik kanserini, 27 yaşındaki birinci evre meme kanserini, 30 yaşında ise üçüncü evre Lenfomayı, 33 yaşında ise dördüncü evre kolon kanserini yenmişti.

AYŞENUR PARLAK KİMDİR?

1986 doğumlu Ayşenur Parlak 12 yaşında kemik kanserine yakalandı. Uzun tedavilerden sonra iyileşip İstanbul’da Uluslararası İlişkiler okurken Savaş’a aşık oldu. Mezun olup ihracat satış uzmanı olarak kariyerine başladı ve nişanından bir gün sonra meme kanseri olduğunu öğrendi. Tedaviye başlamadan evlendi ve balayı yerine ameliyat masasına gitti. Tedavisi bittikten sonra vergi memuru olarak kariyerine devam etti. Bir mucize oldu ve hamile kaldı. “10 Amazon Yüksek Doz Yaşam” kitabının yazarlarından biri oldu. Ela kızına kavuştu. Lohusalıktan çıkmadan bu kez üçüncü evre Lenfoma olduğunu öğrendi. Sonrasında defalarca kez hastalıkla mücadele eden Ayşenur Parlak, 13 Kasım 2023 tarihinde hayata gözlerini yumdu.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin