Muazzez Ersoy'dan Diva'ya veto! Orkestrasını geri çekti

Kıbrıs'ta davaları devam eden Bülent Ersoy'un orkestrası Türkiye'ye giriş yapamayınca, Bülent Ersoy çarşamba gecesi konserine Muazzez Ersoy'un orkestrası ile çıktı. Ancak Muazzez Ersoy, Diva'yı veto etti.

Google Haberlere Abone ol
Muazzez Ersoy'dan Diva'ya veto! Orkestrasını geri çekti

tv100, Bülent Ersoy'un Kıbrıs konseri öncesi orkestrasının PCR testinin sahte çıktığı haberini duyurmuştu. Bu durum nedeniyle Kıbrısta dava devam ettiği için Diva, konserine Muazzez Ersoy'un orkestrası ile çıkmıştı.

Muazzez Ersoy, usta sanatçıya bu durumu öğrenince kendi orkestrasını yollamıştı.

Teşekkür etmedi

Konser öncesi röportaj sırasında Bülent Ersoy'a gazetecilerin "Muazzez Ersoy'un Orkestrası ile sahne alıyorsunuz ne diyeceksiniz?” sorusuna Bülent Ersoy'un sert bir şekilde "Hiçbir şey söylemeyeceğim" demesi üzerine Muazzez Ersoy Diva’nın ikinci konseri için orkestrasını Bodrum'a yollamadı.

Cuma gecesi Bodrum'da Günay Restaurant’ta konser verecek olan Bülent Ersoy, Bodrum'a Muazzez Ersoy'un orkestrası ile devam edecekti.

Diva’nın Muazzez Ersoy’un bu kararı sonrasında harıl harıl orkestra toparlamaya çalıştığı öğrenildi. Diva’nın yarın akşam ki konserinin iptal olup, olmayacağı ise merak konusu...

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin