MTV Film ve TV Ödülleri'nde ilk

MTV Film ve TV Ödülleri Los Angeles’tan canlı olarak yayınlanacak ve iki gece sürecek efsane bir kutlama ile geri dönüyor. Organizasyonda bu yıl bir ilke imza atılacak.

Google Haberlere Abone ol
MTV Film ve TV Ödülleri'nde ilk

MTV Film ve TV Ödülleri (MTV Movie & TV Awards) Los Angeles’tan canlı olarak yayınlanacak ve iki gece sürecek efsane bir kutlama ile geri dönüyor. MTV Film ve TV Ödülleri’ni 17 Mayıs Pazartesi günü ilk defa yayınlanacak “Film ve TV Ödülleri: Doğaçlama” (Movie & TV Awards: Unscripted) töreni takip edecek.

MTV, 2021 MTV Film ve TV Ödülleri’nin 16 Mayıs Pazar günü Los Angeles’ta en iyi film ve dizileri onurlandırmak için gerçekleşeceğini duyurdu.

MTV, yıldızlarla dolu yıllık etkinliğinin ardından türünün ilk örneği olan realite televizyonuyla ilgili her şeyin kutlanacağı ‘Film ve TV Ödülleri: Doğaçlama’ etkinliğinin açılış törenini yayınlayacak. Gecede, eğlenceli ve yeni en sevilen reality showların şaşırtıcı, kuralsız ve drama dolu anlarını kutlanacak.

İki etkinlik için sunucular, ödül sahipleri, sanatçılar, ödüllerin sunucuları ve ek detaylar yakında açıklanacak.

Aralık ayında MTV, geleneksel ödül törenini 80'lerden günümüze sinema ve televizyon tarihinin olağanüstü anlarına saygı duruşunda bulunan 90 dakikalık "MTV Film ve TV Ödülleri: Tüm Zamanların En İyisi”ni gerçekleştirdi. Travis Barker ile Sia ve Steve Aoki'nin performanslarının yanı sıra, Vanessa Hudgens'in ev sahipliğinde gerçekleşen MTV, Tüm Zamanların En İyisi etkinliği; Kevin Bacon, Kevin Hart, Sarah Michelle Gellar, Selma Blair ve Chadwick Boseman gibi en sevilen oyuncuları ödüllendirdi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin