MTV Film Ödülleri sahiplerini buluyor

Viacom Medya bünyesinde bulunan MTV, 2013 Film Ödülleri için gün sayıyor.

Google Haberlere Abone ol
MTV Film Ödülleri sahiplerini buluyor

14 Nisan 2013 Pazar günü saat 21.00’da canlı yayınla ekrana gelecek olan ödül töreninde; Jennifer Lawrence, Seth MacFarlane, Emma Watson, Jamie Foxx, Bradley Cooper ve Rebel Wilson “Golden Popcorns” ödülüne sahip olmak için yarışacak. 



Genç aktörler kategorisinde kendini en iyi şekilde geliştiren ve birçok filmde rol alanlara verilen ‘Trailblazer’ ödülü, ikinci kez İngiliz oyuncu Emma Watson’ın oluyor. 



Harry Potter serisindeki ‘Hermonie’ rolüyle izleyici karşısına çıkan Emma Watson, “The Perks of Being a Wallflower” filmindeki rolüyle yılın ‘en iyi kadın oyuncu’, ‘en iyi öpüşme’ ve ‘en iyi müzikal’ ödüllerine layık görülerek, genç dalda en çok dikkat çeken aktrisler arasında yerini alıyor. Watson ayrıca, “Sofia Coppola” tarafından yazılan ve yönetilen “The Bling Ring” filminde de yeteneklerini sergiliyor. Watson, Darren Aronofsky’ın piyasaya çıkması beklenen “Noah” filminde başrolu paylatığı Russell Crowe ve “The Perks of Being A Wallflower” filminde yine başrolü başrolü paylaştığı Logan Lerman ile oyunculuğunu gözler önüne seriyor. 



Emma Watson, şimdiden kendi jenerasyonunun başkarakterlerinden biri oldu. MTV Başkanı Stephen Firedman, Emma Watson için,  “The Perks of Being A Wallflower filmindeki ‘Sam’ rolüyle mükemmel bir performans ortaya koydu. Watson, gelecekte birçok rol ile farklılığını kanıtlamaya devam edecek” dedi.



2013 MTV Film Ödülleri, ‘Summer Blockbuster’ sezonunun başlangıcı olarak bilinmekle birlikte; törende birçok aktör, film ve müzik görücüye çıkıyor. Rebel Wison, “Pitch Perfect” filminde ‘Fat Amy’ rolüyle “En İyi Kadın Oyuncu” ve “En İyi Performans” ödülüne layık görülürken; Will Ferrell  “The Campaign” filminde ‘Zach Galifianakis’ rolüyle İkili Sahne Ödülü’nün sahibi oldu.



Bu yıl gelenekselliğin dışına çıkılarak iki farklı kategori sunuluyor: “En İyi Shirtless Performans” ve “En İyi Müzikal Anı” ödülü. Takipçiler 13 Nisan’dan itibaren, movieawards.mtv.com internet sitesinden oylamaya katılabilecek. “Yılın Filmi” kategorisi için ise 20 yıldır süregelen mücadele devam ediyor. Sunucular, oyuncular ve özel ödüle layık görülen isimler ise daha sonraki tarihlerde açıklanacak.



Takipçiler, movieawards.mtv.com sitesinden oy verip, adaylar hakkında bilgi alabilecek olup; 2012’nin kazananlarını ve kırmızı halıdaki isimleri de görebilecekler.



2013 MTV Film Ödülleri, tüm MTV iletişim ağlarıyla birlikte, 60’tan fazla kanal ile yarım milyar kişiye ulaşacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin