Motorine gece yarısı büyük zam! İşte güncel motorin, benzin ve otogaz fiyatları...

Bu gece yarısından itibaren motorine 95 kuruş zam geldi. Yeni gelen zamla birlikte motorinin litre fiyatı 26 lirayı geçti. İşte 25 Ağustos Perşembe güncel motorin, benzin ve otogaz fiyatları...

Google Haberlere Abone ol
Motorine gece yarısı büyük zam! İşte güncel motorin, benzin ve otogaz fiyatları...

Petrol fiyatları ve dolar kurundaki değişimlere bağlı olarak akaryakıt fiyatlarındaki hareketlilik devam ediyor. Bu gece itabarıyla motorin grubunda 95 kuruş fiyat artışı gerçekleşti.

LİTRE FİYATI 26 LİRAYI AŞTI

Zamla birlikte İstanbul'da litresi 25 lira 8 kuruştan satılan motorinin litre fiyatı 26 lira 3 kuruşa yükseldi. İzmir'de 26 lira 15 kuruşa, Ankara'da ise 26 lira 14 kuruşa çıktı.

İŞTE GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI (25 AĞUSTOS PERŞEMBE)

İSTANBUL

Benzin: 21,14

Motorin: 26,03

ANKARA

Benzin: 21,25

Motorin: 26,14

İZMİR

Benzin: 21,25

Motorin: 26,13

LPG'NİN LİTRE FİYATI

İstanbul LPG litre fiyatı 11,35 TL

Ankara'da LPG litre fiyatı 11.37 TL

İzmir'de LPG litre fiyatı 11,04 TL

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

EPGİS FİYAT DEĞİŞİMLERİNİ DUYURMAMA KARARI ALMIŞTI

EPDK'nın fiyatlardaki değişimi açıklayan tek sendika olan EPGİS hakkında suç duyurusunda bulunmasının ardından, sendika dava süreci sonlanana kadar akaryakıttaki fiyat değişimlerini vatandaşlarla paylaşmayacağını açıklamıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin