Morrissey'den Türkiyeli hayranlarına teşekkür

İngiltereli şarkıcı, Volkswagen Arena'da konser verdi.

Google Haberlere Abone ol
Morrissey'den Türkiyeli hayranlarına teşekkür

Pozitif Live'in düzenlediği İstanbul konserinde İngiltereli şarkıcı Morrissey, Volkswagen Arena'da İstanbullu hayranlarına unutamayacakları bir deneyim yaşattı. 



Şarkılarını hayranları ile hep bir ağızdan seslendiren sanatçı 'Istanbul' parçasını "Sevginiz, verdiğiniz ilham ve her şey için teşekkürler" sözleriyle sonlandırdı. 



Volkswagen'in ana sponsorluğunda gerçekleşen konser sırasınca Morissey, sahne önündeki hayranlarını sahneye çekip kucaklaşarak İstanbul sevgisini hayranlarına gösterdi.



Rolling Stone dergisinin gelmiş geçmiş en iyi 100 şarkıcı listesinde yer alan Morrissey, 'Suedehead' ile açılışını yaptığı konserinde son albümü 'World Peace Is None of Your Business'ın yanı sıra The Smiths ile yaptığı albümlerden hit parçalarına da yer verdi. Konser bitiminde yine hayranlarından birini sahneye alarak, kucaklaşan Morrissey, kapanışı 'Everyday is like Sunday' parçası ile yaptı. 

 

Bestelediği parçalarla aşktan sosyal olgulara kadar pek çok konuda manifesto ve öyküler aktaran Morrissey'i Volkswagen Arena'da yaklaşık 5 bin kişinin izledi.



Morrissey'den Türkiyeli hayranlarına teşekkür


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin