Moritanyalı gazeteciler AA'nın seminerlerine katılacak

Moritanyalı 14 gazeteci AA'nın hazırladığı seminerlere katılacak.

Google Haberlere Abone ol
Moritanyalı gazeteciler AA'nın seminerlerine katılacak

Moritanya Gazeteciler Sendikası’na mensup 14 gazeteci, Anadolu Ajansı Ortadoğu ve Afrika Haberleri Servisi’nde seminerlere katılacak.



Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı'nın (TİKA) sponsorluğunda Türkiye'ye ziyaret gerçekleştiren heyet, AA İstanbul Bölge Müdürlüğü'nde 11-15 Kasım 2013 tarihleri arasında düzenlenecek eğitim seminerlerini takip edecek.



Teorik ve pratik bilgileri içeren eğitim seminerlerinde AA'nın yayın ilkeleri, son teknolojik gelişmeler ışığında AA, dezenformasyon kampanyaları karşısında gazetecilik, Türkiye'nin son on yılındaki başarıları, uluslararası medya ağı ve gazetecilik gibi konu başlıkları işlenecek.



AA Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Yayın Yönetmeni Ömer Ekşi, Bilgi Teknolojileri Direktörü Yakup Şıvka ve Arapça Haberler Koordinatörü Turan Kışlakçı'nın sunum yapacağı seminerlerin yanı sıra, Moritanyalı gazeteci heyeti Türkiye'deki çeşitli ulusal medya kuruluşlarına da teknik ziyaretler gerçekleştirecek.



Haber Akademisi'nin koordinatörlüğünde düzenlenecek eğitim seminerlerinin sonunda Moritanyalı gazetecilere Haber Akademisi Katılım Belgesi verilecek. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin