Monica Bellucci İstanbul'a mı taşınıyor?

Geçen hafta İstanbul’da sahneye çıkan Dünyaca ünlü İtalyan yıldız Monica Bellucci, gelecekte buraya yerleşebileceğini belirtti: “Bu kısacık ziyarette bile kentin meydana gelecek bir yer olduğunu hissettim.”

Google Haberlere Abone ol
Monica Bellucci İstanbul'a mı taşınıyor?

Dünyaca ünlü İtalyan oyuncu Monica Bellucci, Piu Entertainment’ın organizasyonuyla “Maria Callas: Mektuplar ve Anılar” isimli oyunu sahnelemek üzere geçen hafta İstanbul’a geldi. İki gösterinin sonrasında Londra’ya giden meşhur sanatçı, Türkiye için çarpıcvı açıklamalarda bulundu.

Daha önce “Gergedan Mevsimi” filmi için İstanbul’da bulunan sanatçı, 10 sene aradan sonra tekrardan geldiği kente duyduğu hayranlığı Hürriyet Kelebek eki yazarlarından Arda Sayıner’e anlattı: “Gelecekte İstanbul’a yerleşebilirim. Bu kısacık ziyarette bile kentin meydana gelecek bir yer olduğunu hissettim. Ayrıntılı ve uzun gezmek için tekrar geleceğim. Türk sanatseverlerin müzikale alakası kadar seneler sonra geldiğim İstanbul’daki pozitif değişimi görmek de bir o kadar mutluluk verdi.” Londra’da yaşayan Türklerin de büyük alaka gösterdiği müzikal, tarihi Majestic Tiyatrosu’nda sahnelendi.

Arda Sayıner, Monica Bellucci ile geçtiğimiz haftalarda telefonda da görüşmüş, meşhur yıldız İstanbul’a geleceği için duyduğu heyecanı şu sözlerle anlatmıştı: “Boğaz’a tekrar kavuşacak olmak beni heyecanlandırıyor. Kentin ışıklarını halen unutamıyorum. İstanbul geceleri bir başka güzel.”

Monica Bellucci’nin İstanbul’da sahnelediği tek kişilik oyunu izleyenler arasında kendisine benzetilen Türk oyuncu Zilan Duru da vardı.

İki ismi yan yana görenler “Anne-kız sohbet ediyor gibi” yorumunu yaptı.

Monica Bellucci İstanbul'a mı taşınıyor?

Etiketler Monica Bellucci
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin