Mola sırasında Kostas Sloukas ve Ergin Ataman arasında yaşanan ilginç diyalog

Turkish Airlines Euroleague’de Yunan ekibi Panathinaikos'un, Zalgiris Kaunas ile karşı karşıya geldiği maçta Kostas Sloukas ve Ergin Ataman arasından yaşanan diyalog dikkatleri çekti.

Google Haberlere Abone ol
Mola sırasında Kostas Sloukas ve Ergin Ataman arasında yaşanan ilginç diyalog

Turkish Airlines Euroleague’de Ergin Ataman yönetimindeki Panathinaikos, Litvanya temsilcisi Zalgiris Kaunas’ı 73-71’lik skorla mağlup ederken çift maç haftasına galibiyetle başlamıştı.

Maçın kritik anlarında Kostas Sloukas ve Ergin Ataman arasından yaşanan diyalog ise dikkatleri çekti.

Eurohoops'ta yer alan habere göre, kıran kırana geçen maçta karşılaşmanın son 13 saniyesine 71-71 eşitlikle girilirken son molada Ergin Ataman ile Kostas Sloukas arasındaki bir diyalog dikkatleri çekti.

Sloukas molada Ergin Ataman’dan birebir oynamayı isterken, “Koç, birebir oynamama izin ver. Hayır, pick and roll yok. O adama (Butkevicius) karşı birebir oynamak istiyorum.” sözlerini söyledi.  Bunun ardından Kostas Sloukas’a faul yapılırken tecrübeli oyuncu faul çizgisinde 2’de 1 atarak skoru 72-71’e getirdi. Zalgiris Kaunas kritik hücumda top kaybı yaparken Marius Grigonis de faul çizgisinden 2’de 1 attı ve Panathinaikos 73-71’lik skorla kazanmayı başardı.

Kostas Sloukas, Zalgiris Kaunas karşısında 16 sayı, 3 asist ve 2 top çalma ile maçı tamamladı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin