Modric'in Arda Güler şaşkınlığı: Bu adam hepimizi emekli etmeye geldi

Real Madrid'de Arda Güler'in oynayacağı an sabırsızlıkla beklenirken dünkü antrenmanda milli futbolcunun müthiş hareketleri karşısında Luka Modric'in ağzı açık kaldı.

Google Haberlere Abone ol
Modric'in Arda Güler şaşkınlığı: Bu adam hepimizi emekli etmeye geldi

Real Madrid'in Hırvat yıldızı Luka Modric, perşembe günü yapılan antrenmanda Arda Güler'e bir kez daha hayran kaldı.

La Liga'da ve Şampiyonlar Ligi'nde fırtına gibi esen Carlo Ancelotti yönetimindeki Real Madrid'in tek sorunu peş peşe gelen sakatlıklar.

O isimlerden biri de Arda Güler'di. Şu ana kadar 2 kez sakatlanan ve henüz Real Madrid formasını giyemeyen Arda'nın dönüşü çok yaklaştı.

Yaz transfer döneminde Arda, Barcelona'ya imza atmak üzereyken araya Real Madrid girmişti.

Milli yıldız bu teklifi alır almaz öteki tekliflerin hepsini eliyle itmiş ve Real Madrid'e transfer olmuştu.

Valdebabas'taki ilk haftalarında herkesin ağzını açık bırakan Arda Güler'in yeteneği takım arkadaşları ve Carlo Ancelotti tarafından şaşkınlıkla izlenmişti.

Türk incisi denilen Arda Güler, sakatlıklar nedeniyle şu ana kadar yeteneklerini Real Madrid formasıyla sahada sergileyemedi. Ancak o vakit de gelmek üzere.

Halihazırda takım arkadaşlarıyla birlikte antrenmanlarını sürdüren Arda Güler yine potansiyelini gösteren hareketleriyle dikkat çekiyor.

Neredeyse katıldığı her Madrid antrenmanından sonra sosyal medya onun videolarıyla coşuyor.

Perşembe günkü antrenmanda Arda Güler harika bir gol atmadan önce Camavinga'yı adeta perişan etti. Arda'dan topu alamayan Fransız yıldız yerde kalırken Luka Modric, gelip Camavinga'yı yerden kaldırdı. O anda Camavinga'ya söylediği sözler ise İspanyol basınında ses getirdi.

Arda Güler'i izleyen Modric, "Bu adam hepimizi emekli etmeye geldi" diyerek şakıcı bir tavırla milli yıldıza övgüler yağdırdı.

Geleceği çok parlak olan Arda'dan Real Madrid çok memnun, taraftarlar da onu görmek için sabırsızlanıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin