Moderat konseri canlı yayınla Red Bull TV’de!

Danimarka’daki Roskilde Festivali Red Bull TV’den canlı yayınlarına devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Moderat konseri canlı yayınla Red Bull TV’de!

Danimarka’daki Roskilde Festivali, Red Bull TV’den canlı yayınlarına devam ediyor. Festivalin son canlı yayını 1 Temmuz Cumartesi günü gerçekleşecek. Cumartesi gece yarısından sonra Türkiye saatiyle 02:30'da sevilen grup Moderat sahnede ve aynı anda Red Bull TV ekranında olacak. Festivalde ayrıca Slowdie, Noisia, Hun Solo ve Sort Sol gibi dünyaca ünlü yıldızlar da sahne alıyor.



Geçtiğimiz Salı günü Danimarka’nın Roskilde kentinde başlayan ve 3 Temmuz Pazartesi gününe kadar müzikseverlere unutulmaz bir şölen yaşatacak Roskilde Festivali’nin en renkli saatleri Red Bull TV'den canlı olarak yayınlanıyor. Canlı yayınların sürpriz ismi ise 1 Temmuz Cumartesi gece yarısından sonra Türkiye saatiyle 02:30'da evlerimize konuk olacak dünyaca ünlü elektronik müzik grubu Moderat olacak.



Red Bull TV ayrıca Angel Olsen, Slowdie, Noisia, Hun Solo, Sort Sol, Kano, Tinashe gibi birbirinden değerli isimleri de ekranlara taşıyor.



Kadıköy'de 'Canlı' parti



Festivalin Red Bull TV canlı yayınları 1 Temmuz Cumartesi günü, saat 18:00 itibariyle Kadıköy Bina'nın ev sahipliğinde düzenlenen özel etkinlikte müzikseverlerle buluşacak. Etkinliğine katılım ücretsiz olacak.



Red Bull TV hakkında



Red Bull TV spor, eğlence, müzik, moda gibi alanlarda orijinal ve ilham verici yayınlar yapan global bir kanaldır. Red Bull TV, 2017 yazında da en iyi festivalleri müzik severlerle buluşturuyor. Primavera Festivali ile başlayan, Bonnaroo, Demon Dayz ve Electric Daisy Carnival ile süren canlı yayınlar, Roskilde, Montrö Caz Festivali, Lollapalooza ve Austin City Limits Music Festival ile devam edecek. Red Bull TV’yi www.redbull.tv adresinden, Red Bull TV mobil uygulamasından ve Apple TV’den izlemek mümkün.



Moderat konseri canlı yayınla Red Bull TV’de!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin