Mobil Dünya Kongresi başladı! İşte, teknoloji devlerinin yeni bombaları!

Yeni akıllı telefonların ve iletişim teknolojilerinin tanıtıldığı fuarda, şirketler ‘eğlence’ ile ön plana çıkmaya çalıştı.

Google Haberlere Abone ol
Mobil Dünya Kongresi başladı! İşte, teknoloji devlerinin yeni bombaları!

Akıllı telefon, tablet ve giyilebilir teknoloji gibi en yeni mobil cihazların ve mobil iletişimde son teknolojilerin tanıtıldığı Mobil Dünya Kongresi (MWC) Barcelona’da başladı. Türk Telekom’un davetiyle katıldığımız ve teknoloji devlerinin son kozlarını oynadığı fuarda bu yıl akıllı telefonların son trendi belli oldu. Bu trend eğlence. Neredeyse tüm akıllı telefon üreticileri sanal gerçeklik (virtual reality) gözlüklerini ve 360 derece çekim yapabilen kameralarını tanıttı. Eğlence ve oyunlara özel olarak hazırlanan bu yeni cihazlar için geliştirilen akıllı telefonlar da güçlü işlemciye sahip. 



PAZARA İTİCİ GÜÇ 



Akıllı telefon pazarının artık doyum noktasına ulaşmasıyla beraber üreticiler yan ürün ve aksesuarlarla yeni bir ekosistemin kapısını aralamaya çalışıyor. Eğlence konseptinin öne çıktığı bu yeni dönemde sanal gerçeklik ve 360 derecelik kameralarla şirketler akıllı telefon satışlarındaki ivmeyi sürdürmeyi amaçlıyor. 



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin