MNG Shop TV gecesi WOW İstanbul'da yapıldı

WOW İstanbul Otel’ de gerçekleşen geceye, Güney Kore Büyükelçisi ve diplomatları, yerli yabancı pek çok işadamı katılım gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
MNG Shop TV gecesi WOW İstanbul'da yapıldı

MNG Shop gecede Mercedes A serisi ve C serisi modellerinin sunumunu da yaparak, Türkiye’ de ilk kez televizyondan otomobil satışını gerçekleştireceği ve sektöre iyi markalarla girmeyi hedeflediği müjdesini verdi.



Geceyi MNG Shop yüzlerinden Tolga Hürmeriç ve Merve Maviş Sunay sunarken, MNG Shop CEO’ su Sinan Yang açılış konuşmasında ‘Gerek Kore gerekse de Türk insanının beğeni ve saygısını kazanmış olan bu iki grubun ortaklığıyla kurulan MNG SHOP’ da kaliteli ürünleri, eğlenceli yayını ve tabii ki müşteri odaklı hizmet anlayışıyla Türk izleyicisine mutluluk sunan bir şirket olacaktır.’ sözlerini dile getirdi.



MNG Shop tanıtım videolarının ve yayından kesitlerin sunulduğu muhteşem gecede MNG Holding Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazif Günal ve GS Home Shopping CEO’ su Tae Soo Huh MNG Shop’ un açılışını dev kumanda tuşuna basarak gerçekleştirdi. Açılış seremonisinin ardından gece ikramlarla devam etti.



 ​


Etiketler mng mng shop
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin