MNG Holding'den Dubai'ye 5 yıldızlı otel

2 milyar dolarlık Dubai Kanal Projesi'ni 2013 yılında kazanan Mehmet Nazif Günal'ın başında olduğu MNG Holding, Business Area’da inşa ettiği 5 yıldızlı SLS Dubai Hotel & Residences adındaki otelini açıyor. Açılışa sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı da katılıyor.

Google Haberlere Abone ol
MNG Holding'den Dubai'ye 5 yıldızlı otel

MNG Holding, 2 milyar dolarlık Dubai Kanal Projesi’nin ilk fazını 2013’te kazanmış ve hemen ardından aynı bölgede bir otel yapmak için harekete geçmişti.

MNG Holding, Dubai’deki Business Arena’da inşa ettiği 5 yıldızlı SLS Dubai Hotel & Residences'ir resmi açılışını bugün yapıyor. Otelin yapıldığı yerde ayrıca apartman kompleksinin de olduğu açıklanmıştı.

Otelin en az 300 milyon dolara mal olduğu belirtiliyor.

Bugünkü açılışa sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı da katılıyor.

MNG Holding'den Dubai'ye 5 yıldızlı otel

OTEL HAKKINDA  

SLS Dubai Hotel & Residences, dünyaca ünlü Burj Khalifa ve sakinleştirici Dubai Körfezi dahil olmak üzere şehrin en iyi 360 derecelik manzaralarını sunuyor. 75 kat yüksekliğinde bulunan SLS Dubai Hotel & Residences, aynı zamanda ünlü tasarımcı Paul Bishop tarafından ustalıkla tasarlanmış 254 otel odası, 371 konut birimi ve 321 otel dairesi ile bölgenin en yüksek otel ve rezidanslarından biri.

MNG Holding'den Dubai'ye 5 yıldızlı otel - Resim : 2

Tavandan tabana pencereleri ile 71. kattaki Sky Lobby, şehrin silüetinin panoramik  manzarasanı sunuyor,  75. katta ise bütün Dubai'yi ayaklarınızın altına alacak bir havuz bulunuyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin