Miray Daner'in de rol aldığı Zil Çalınca, yeniden Disney Channel'da!

Ünlü oyuncu Miray Daner'in de kadrosunda yer aldığı, 2012 yapımı Zil Çalınca dizisi, yıllar sonra ünlü Türk oyuncularının gençlik hallerini yeniden Disney Channel ekranlarına taşıyor.

Google Haberlere Abone ol
Miray Daner'in de rol aldığı Zil Çalınca, yeniden Disney Channel'da!

2012 yapımı Zil Çalınca dizisi, yıllar sonra ünlü Türk oyuncularının gençlik hallerini yeniden Disney Channel ekranlarına taşıyor.

Miray Daner, Cihan Şimşek, Merve Hazer, Emir Çalıkkocaoğlu, Yağmur Yılmaz, Fıratcan Aydın, Aylin Üskaya, Berkay Mercan, Elif Ceren Balıkçı ve Lorin Merhart’ın yer aldığı Zil Çalınca, 26 ve 27 Aralık’ta 17.00’de, 20 bölüm art arda Disney Channel’da...

Miray Daner'in de rol aldığı Zil Çalınca, yeniden Disney Channel'da!

Disney Channel, ailelerin güvendiği ve çocukların çok sevdiği, uydudan şifresiz yayınlanan içeriklerine yeni bir gençlik dizisi daha eklemeye hazırlanıyor. 'Zil Çalınca' adlı 2012 yapımı bu seride, bugünün ünlü Türk oyuncularının gençlik hallerine tanık olacağız.

Zil Çalınca, ders unutulur, kimilerinin derdi biter, kimilerinin ise derdi yeni başlar.

Bir grup okul arkadaşının teneffüs maskaralıklarını konu alan dizide olaylar, olan bitenin bir pencereden görülebildiği, bir okul kantininde geçiyor.

2012 yapımı Zil Çalınca dizisi, yıllar sonra ünlü Türk oyuncuların gençlik hallerini yeniden ekranlara taşıyor. Miray Daner, Cihan Şimşek, Merve Hazer, Emir Çalıkkocaoğlu, Yağmur Yılmaz, Fıratcan Aydın, Aylin Üskaya, Berkay Mercan, Elif Ceren Balıkçı ve Lorin Merhart’ın yer aldığı Zil Çalınca 26 ve 27 Aralık’ta 17.00’de, 20 bölüm art arda Disney Channel’da!

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin