Miray Daner Saygı dizisi için imaj değiştirdi!

BluTV’nin özel yapımı, ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’nin genç ve yetenekli oyuncusu Miray Daner, dizide bambaşka bir imajla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Miray Daner Saygı dizisi için imaj değiştirdi!

Inter Medya’nın yapımcılığında çekimlerine başlanan, anti-kahraman Ercüment Çözer’in hikayesini çarpıcı bir dille ortaya koyan dizinin her karakteri çok konuşulacak.

Birçok başarılı özel yapıma imza atan BluTV’nin heyecanla beklenen projesi ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer’ dizisinin başrol oyuncularından Miray Daner, dizide hayat vereceği ‘Helen’ karakterinin imajıyla dikkatleri üzerine çekecek. Farklı saçları ve dövmeleriyle bambaşka bir tarza bürünen Daner, izleyenleri güzelliğiyle büyüleyecek.

Miray Daner Saygı dizisi için imaj değiştirdi!

Ercan Mehmet Erdem’in senaryosunu, Ali Taner Baltacı’nın ise yönetmenliğini üstlendiği dizinin kadrosunda Nejat İşler, Boran Kuzum, Miray Daner ve Erkan Can gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor. Toplumdaki saygı kavramını, kadına, hayvana şiddeti, toplum içinde yaşama kurallarını iddialı anlatım tarzıyla gündeme taşıyacak dizi yakında BluTV’de.

Miray Daner Saygı dizisi için imaj değiştirdi! - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin