Miray Daner - Kubilay Aka ayrılığının nedeni aldatma mı?

Kubilay Aka, önceki gün yaptığı açıklamayla Miray Daner ile ayrılı duyurmuştu.

Google Haberlere Abone ol
Miray Daner - Kubilay Aka ayrılığının nedeni aldatma mı?

2 buçuk yıldır Miray Daner'le aşk yaşayan ve önceki gün yaptığı açıklamayla ayrıldıklarını duyuran oyuncu Kubilay Aka'nın 3 gün önce bir kadınla sarmaş dolaş olduğu görüntüler ortaya çıktı.



Çukur dizisinde rol alan oyuncu Kubilay Aka, önceki gün Instagram hesabından yaptığı açıklamada 2 buçuk senedir birlikte olduğu meslektaşı Miray Daner ile yollarını ayırdıklarını duyurdu. Bu gelişmenin ardından Aka'nın 3 gün önce bir kadınla sarmaş dolaş çekilen görüntüleri ortaya çıktı.



Miray Daner - Kubilay Aka ayrılığının nedeni aldatma mı?



Bir kadınla görüntülendi



Ayrılık açıklamasıyla herkesi duygulandıran Kubilay Aka, Kadraj Magazin'de yer alan habere göre; 3 önce Arnavurtköy'de bulunan bir barda adı henüz bilinmeyen bir kadınla samimi şekilde zaman geçirdi. Aka'nın bu görüntüleri ise kısa sürede sosyal medyada yayılmaya başladı. Çıkan görüntülerin ardından Aka'dan herhangi bir açıklama gelmedi.



Miray Daner - Kubilay Aka ayrılığının nedeni aldatma mı? - Resim : 2



'İlişkimizin sonuna kadar o güzel gözlerden başka bir göze bakmadım'



Yakışıklı oyuncu, Miray Daner ile ayrıldıklarını şu sözlerle duyurmuştu: "Söyleyecek çok fazla şey var, susacak da... Ortak kararımız doğrultusunda ayrılmaya karar verdik. Bundan sonrası için dostluğumuz baki kalacak sevgimse ebedi. İki buçuk seneye yakın olan ilişkimizde her şeye karşı dimdik durduk ilişkimizin sonuna kadar da o güzel gözlerden başka bir göze bakmadım. Bu yüzden bir ihanet söz konusu bile olamaz."



Kubilay Aka ve Miray Daner ayrıldı!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin